Horoscop zilnic 20 martie 2020. Scorpionii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 20 martie 2020.


Berbec

Dacă până acum nu prea ai fost în apele tale, ai stat mai mult izolată cu gândurile tale, de astăzi de când Soarele ajunge în Berbec, vei prinde deoadată viață, energie, putere și determinare să începi proiecte noi sau să-ți faci un plan de viață.

Taur

De astăzi, timp de o lună, Soarele îți va traversa casa subconștientului și a meditației, așa că este un prilej bun pentru a-ți analiza viața, să începi un proces de introspecție și să lași în urmă lucrurile care te țin in loc să mergi mai departe.

Gemeni

Începând de astăzi Soarele îți va dinamiza sectorul proiectelor, al planurilor de viitor, dar și al prietenilor. Posibil un vis al tău să devină realitate și cu ajutorul prietenilor, care te pot ajuta financiar să-ți completezi suma de bani pe care o deții pentru achiziționarea unui bun de valoare sau poate doar începi demersurile în acest sens. 

Rac

Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale se dinamizează de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în Berbec. Ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională pentru a putea atrage potențiali parteneri în proiectele de la serviciu.

Leu

De astăzi, de când Soarele intră în zodia Berbec, începe să se dinamizeze casa studiilor, a cunoașterii, filosofiei și sistemului de valori personale, semn că în următoarea lună preocuparea ta principală va fi obținerea unui atestat profesional, urmarea unor cursuri online sau schimburi de experiență profesională.

Fecioară

Odată cu intrarea Soarelui, de astăzi, în zodia Berbec, în sectorul care reprezintă avantajele materiale, moștenirile, banii deținuți împreună cu partenerul și alți terți, taxele, impozitele, urmează o lună de zile în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară.

Balanță

Sectorul mariajului, al relațiilor și al parteneriatelor de afaceri începe să se dinamizeze de astăzi, de când Soarele își face intrarea în Berbec. Astfel, în luna următoare relația de cuplu devine importantă. În ceea ce privește sectorul profesional, parteneriatele de afaceri ar putea să sufere modificări importante.

Scorpion

Casa sănătății și a locului de muncă se dinamizează de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Berbec. În ceea ce privește sănătatea, vei avea o mai mare grijă de tine și vei fi foarte atentă să respecți reguli de igienă și să-ți schimbi modul de viață. În schimb, la locul de muncă este favorizată învățarea unor lucruri noi, se pot schimba procedurile sau sarcinile.

Săgetător

De astăzi, de când Soarele începe să traverseze, timp de o lună, zodia Berbec, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, relația cu copiii dacă ești părinte și te vei implica mai mult în activități de creație și artistice.

Capricorn

De astăzi de când Soarele începe să traverseze zodia Berbec, preocuparea principală, timp de o lună, va fi familia, viața de familie, relația cu membrii familiei și regimul unei locuințe. Vei face tot ce-ți stă în putere să ai grijă de părinți sau de membri mai în vârstă ai familiei, care au nevoie de ajutorul tău.

Vărsător

De astăzi, de când Soarele intră, pentru o lună de zile, în zodia Berbec, vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizontul cunoașterii. Dacă te numeri printre cei pasionați de literatură, poți începe să scrii o carte, articole sau un jurnal.

Pești

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă se dinamizează de astăzi, de când Soarele intră, pentru o lună, în zodia Berbec. Posibil să ți se suplimenteze veniturile dacă lucrezi peste program sau ai început niște colaborari extrajob.

Jador are probleme in dragoste - Trending Review cu Daragiu - Episodul 21

related posts