Horoscop zilnic 20 martie 2021. Fecioarele încep să-și achite din datorii, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în Berbec, în casa identității tale, și vei prinde deoadată viață, energie, putere și determinare să începi proiecte noi sau să-ți faci un plan de viață. Totodată, dacă ești singură, ești deschisă relaționarii cu persoane noi.

 

Taur


Începând de astăzi, timp de o lună, Soarele îți va traversa casa subconștientului și a meditației, așa că este un prilej bun pentru a-ți analiza viața, să începi un proces de introspecție și să lași în urmă lucrurile, care te țin în loc să evoluezi.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, îți dinamizează sectorul asociat prietenilor, proiectelor, vieții sociale și planurilor de viitor. Posibil să te implicit, împreună cu un apropiat, în niște proiecte comune sau un vis de-al tău să devină realitate cu ajutorul unui prieten. Ești deschisă socializării și îți lărgești cercul de cunoștințe.

 

Rac

 

Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale se dinamizează începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec. Ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională pentru a putea atrage potențiali parteneri în proiectele de la serviciu.

 

Leu


Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, intră în zodia Berbec și începe să dinamizeze sectorul asociat studiilor, cunoașterii, filosofiei și sistemului de valori personale, semn că preocuparea ta principală va fi obținerea unui atestat profesional, urmarea unor cursuri de dezvoltare personală sau profesională sau schimburi de experiență profesională.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui, în zodia Berbec, în sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane, a taxelor, impozitelor, litigiilor sau partajelor, urmează o lună de zile, în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară, să achiți datorii sau să accesezi un credit.

 

Balanță

 

Sectorul asociat mariajului, relațiilor și  parteneriatelor de afaceri începe să se dinamizeze de astăzi, de când Soarele își face intrarea în zodia Berbec. Astfel, în luna următoare, relația de cuplu devine importantă. În ceea ce privește sectorul profesional, parteneriatele de afaceri ar putea să sufere modificări importante.

 

Scorpion

 

Sectorul sănătății și a locului de muncă se dinamizează, de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Berbec. În ceea ce privește sănătatea, este recomandat să ai o mai mare grijă de tine și să adopți un regim de viață sănătos. La serviciu, este favorizată învățarea unor lucruri noi, se pot schimba procedurile sau sarcinile și simți că ai mai mult spor.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele începe să traverseze, timp de o lună, zodia Berbec, și vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, de relația cu copiii, dacă ești părinte, și te vei implica mai mult în activități de creație și artistice. Dacă ești singură, ești deschisă aventurii, flirtului, cuceririlor.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, începe să traverseze zodia Berbec, iar preocuparea ta principală, pentru următoarea lună, va fi familia, viața de familie, relația cu membrii familiei și adiminstrarea unei locuințe. 

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, intră, pentru o lună de zile, în zodia Berbec, și vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizontul cunoașterii. Dacă te numeri printre cei pasionați de literatură, poți începe să scrii o carte, articole sau să pregătești o lansare.

 

Pești

 

Începând de astăzi, sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale, se dinamizează pentru că Soarele intră, pentru o lună, în zodia Berbec. Posibil să ți se suplimenteze veniturile dacă lucrezi peste program sau ai început niște colaborari, care îți pot mări veniturile.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies