Horoscop zilnic 20 martie 2022. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 20 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, Soarele ajunge în Berbec, în zodia nașterii tale. Așadar, vei beneficia de energie, putere, determinare să începi proiecte noi, personale sau profesionale sau să-ți faci un plan de viață. Dacă ești singură, ești deschisă unei relații.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Soarele îți traversează sectorul asociat subconștientului, meditației și trecutului. Așadar, este un prilej bun pentru a-ți analiza viața, să începi un proces de introspecție și să lași în urmă lucrurile, care te țin în loc să evoluezi. Vei observa o scădere a vitalității, așa că mai multă odihnă și o detașare față de factorii de stres te-ar ajuta în următoarea lună.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, dinamizează sectorul asociat prietenilor, proiectelor, vieții sociale și planurilor de viitor. Posibil, în următoarea lună, să fii deschisă relaționării cu persoane noi, să-ți lărgești cercul de cunoștințe, să te implici în proiecte cu un prieten.

 

Rac

 

Începând de astăzi, sectorul carierei și ambițiilor profesionale se dinamizează, odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec, în sectorul asociat carierei și imaginii. Așadar, ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională, pentru a putea atrage potențiali parteneri în proiectele de la serviciu. Te faci remarcată și vrei să obții beneficii financiare de pe urma muncii depuse.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, intră în zodia Berbec și începe să dinamizeze sectorul asociat studiilor, cunoașterii, filosofiei și sistemului de valori personale. Preocupările tale principale, din următoarea lună, sunt studiile, obținerea unui atestat, a unei diplome, începerea unor cursuri de dezvoltare profesională sau schimburi de experiență.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Berbec, respectiv în sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane, taxelor, impozitelor, litigiilor. Urmează o lună de zile, în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară, să accesezi un credit, niște fonduri sau să achiți niște datorii.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Berbec, respectiv în sectorul asociat mariajului, relațiilor și  parteneriatelor de afaceri. Așadar, în următoarea lună, relația de cuplu devine importantă, iar în parteneriatele de afaceri ar putea să apară modificări importante.

 

Scorpion

 

Sectorul sănătății și muncii se dinamizează, începând de astăzi, pentru o lună de zile, pentru că Soarele intră în zodia Berbec. La serviciu ai multă energie, lucrezi cu mai mult spor, chiar dacă unele proceduri sau programul se schimbă. În ceea ce privește sănătatea, este recomandat să ai o mai mare grijă de tine și să adopți un regim de viață sănătos. 

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele începe să traverseze, timp de o lună, zodia Berbec, respectiv sectorul iubirii, aventurii, romantismului, creativității, relaxării și valorificării unui talent. Așadar, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, de relația cu copiii, dacă ești părinte, și te vei implica mai mult în activități de creație și artistice. Dacă ești singură, ești deschisă aventurii și flirtului.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, părinților și patrimoniului. Așadar, în următoarea lună, vei fi preocupată de o mutare, administrare a unui imobil, viața de familie și rezolvarea unor chestiuni birocratice legate de patrimoniu.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, intră în zodia Berbec, respectiv în casa comunicării, gândirii, opiniilor, învățării, informațiilor și deplasărilor. Așadar, în următoarea lună, vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi și să-ți lărgești orizontul cunoașterii. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul financiar. Așadar, în următoarea lună, ești determinată să-ți suplimentezi veniturile prin încheierea unor colaborări. Poți cere și o mărire salarială dacă volumul de muncă este mare.

 

related posts

Modifică setările cookies