Horoscop zilnic 20 martie 2023. Scorpionii sunt sfătuiți să-și facă niște investigații medicale, Săgetătorii au chef de aventuri 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 20 martie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Începând de astăzi, Soarele traersează zodia Berbec, respectiv casa personalității. Așadar, vei beneficia de energie, putere, determinare să începi proiecte noi, personale sau profesionale. Folosește-te de energia astrului zilei pentru o relansare personală! Dacă ești singură, ești deschisă unei relații.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Soarele îți traversează sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Este un prilej bun pentru a-ți analiza viața, să începi un proces de introspecție și să lași în urmă lucrurile sau persoanele, care te țin în loc să evoluezi. S-ar putea să apară și o scădere a vitalității, așa că este necesară mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Soarele îți dinamizează sectorul asociat prietenilor, proiectelor, vieții sociale și planurilor de viitor. Urmează o lună în care faci planuri, strategii pe termen lung, socializezi mai mult și îți lărgești cercul de cunoștințe. Totodată, îți faci timp pentru a ieși cu prietenii.

 

Rac

 

Începând de astăzi, sectorul carierei și aspirațiilor profesionale se activează, odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec, în sectorul asociat carierei și imaginii. Așadar, ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională, pentru a atrage potențiali parteneri în proiectele de la serviciu. Te remarci și vrei să-ți consolidezi poziția profesională.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, intră în zodia Berbec și activează sectorul asociat studiilor, cunoașterii, filosofiei de viață și credințelor. În următoarea lună, preocupările tale principale vor fi studiile, obținerea unui atestat/diplome, cursuri de dezvoltare profesională sau schimburi de experiență. O călătorie îți poate aduce experiențe de neuitat.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Berbec, în sectorul asociat intereselor financiare, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane, taxelor, impozitelor, intimității. Urmează o lună de zile, în care vei fi interesată să-ți pui ordine în situația financiară, să achiți niște datorii. Din punct de vedere relațional vei iniția dialoguri cu partenerul de cuplu pentru a clarifica niște aspecte din planul intim.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele intră în zodia Berbec, respectiv în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. În următoarea lună, relația de cuplu devine importantă, iar în parteneriatele de afaceri ar putea să apară modificări, negocieri, semnări de contracte.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, timp de o lună de zile, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul sănătății și muncii. La serviciu ai multă energie, lucrezi cu mai mult spor, chiar dacă apar modificări în programul de lucru sau în sarcini. În ceea ce privește sănătatea, este recomandat să ai o mai mare grijă, să începi niște investigații medicale și să te asiguri că totul este în regulă.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Berbec și timp de o lună activează  sectorul iubirii, aventurilor sentimentale, creativității, relaxării și valorificării unui talent. Așadar, vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală, de relația cu copiii, dacă ești părinte, și te vei implica mai mult în activități de creație. Dacă ești singură, ești deschisă aventurilor romantice și flirtului.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Așadar, în următoarea lună, vei fi preocupată de o mutare, administrare a unui imobil, viața de familie și rezolvarea unor chestiuni birocratice legate de actele unui imobil.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv casa comunicării, gândirii, opiniilor, învățării, informațiilor și deplasărilor. Așadar, în următoarea lună, vei fi preocupată să acumulezi informație, să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să faci deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare ale locuinței. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Soarele traversează zodia Berbec, respectiv sectorul financiar. Așadar, în următoarea lună, ești determinată să-ți mărești veniturile prin negocieri salariale sau colaborări extraprofesionale.

related posts

Modifică setările cookies