Horoscop zilnic 20 noiembrie 2020. Fecioarele au nevoie de un medic, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 20 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi stă sub semnul surprizei, care poate să apară de la prieteni. Dacă ești implicat într-un proiect, de pe urma căruia trebuie să obții o sumă de bani, pentru care deja ți-ai făcut planuri, este posibil ca totul să ia o întorsătură neașteptată și banii pe care îi aștepți să fie blocați sau să se amâne plata.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți faci planuri de viitor, pentru că ultima perioadă a anului este ofertantă din punctul de vedere al sferei socio-profesionale. Îți vei asuma cu mai multă ușurință sarcinile și vei culege în curând și roadele muncii tale. În partea a doua a zilei este posibil să fii surprinsă de deciziile șefilor.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru idealurile, convingerile și sistemul de valori, bazate pe experiența de viață. În urma unui dialog cu un prieten sau cu cineva apropiat, cu care te mai sfătuiești din când în când, îți dai seama că trebuie să renunți la unele atașamente, prejudecăți și să îndrepți niște greșeli pe care le-ai făcut.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru finanțele deținute în comun cu partenerul sau pentru demararea unui dosar de credit. În a doua parte a zilei, vei avea parte de experiențe emoționale deosebite în planul sentimental.

 

Leu

 

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, însă planurile de a petrece ziua numai cu persoana iubită se dau peste cap. Un eveniment neprevăzut apărut în sfera profesională te obligă să-ți amâni planurile și să fii prezență acolo unde te solicită superiorii.

 

Fecioară

 

Ești foarte activă astăzi la locul de muncă, dar și privind treburile gospodărești, dacă lucrezi în regim de telemuncă. Organizată cum ești din fire, reușești să faci toate deoadată, mai mult de atât, termini și ce ai de făcut pentru weekend, pentru a te putea relaxa liniștită. În partea a doua a zilei este posibil să-ți faci niște programări la doctor.

 

Balanță

 

Astăzi, ai parte de o situație neașteptată în sectorul sentimental. Partenerul sau persoana cu care intenționezi să ieși la o întâlnire, te anunță că un eveniment neprevăzut îl obligă să modifice programul și să reprogrameze ieșirea. Așa că, nu-ți rămâne decât să cauți să-ți ocupi timpul cu pasiunile tale.

 

Scorpion

 

Astăzi s-ar putea să nu-ți iasă planurile așa cum le-ai stabilit, pentru că ziua stă sub semnul surprizelor. Chiar dacă nu ai dispoziție de a comunica cu membrii familiei, cu colegii, totuși vei avea susținerea partenerului, care reușește să te binedispună și să petreceți o seară romantică.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce mici confruntări de opinii cu partenerul, cu privire la cadourile pe care vreți să le faceți membrilor familiei de sărbători. Părerile sunt împărțite și nu ajungeți prea curând la un numitor comun. Ar fi bine să amânați shopping-ul până reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă.

 

Capricorn

 

Astăzi vei fi față în față cu un eveniment, care apare în planul financiar și nu prea știi ce să faci, pentru că situația neprevăzută apărută, îți dă peste cap toate socotelile. Posibil să fii nevoită să renunți să mai faci o investiție mare.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi poate aduce semnale ca se apropie finalul problemelor sau crizelor declanșate în cuplu în ultimii ani. Nu sunt excluse decizii surpriză, pe care le vei lua în relațiile personale sau cele profesionale și încheierea unor parteneriate sau relații, care nu mai funcționează.

 

Pești

 

Posibil ca astăzi să nu stai prea bine cu sănătatea. Poate ar trebui să încetinești ritmul de viață, pentru ca totul să reintre în normal și să-ți recapeți energia! În partea a doua a zilei, apar nemulțumiri în relațiile cu membrii familiei, mai ales privind părerile/mentalitățile diferite, legate de orice situație pe care o aduceți în discuție.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

related posts

Modifică setările cookies