Horoscop zilnic 20 noiembrie 2021. Gemenii iau o decizie uriașă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi cu multe deplasări, dar și cu dialoguri pe diverse teme, în special financiare. Dacă în prima parte a zilei, agitația mentală te oprește să vezi anumite chestiuni importante, în partea a doua, dialogul cu cineva apropiat, îți deschide ochii asupra unor evenimente care au avut loc și pe care nu le-ai luat în seamă.

 

Taur

 

Astăzi, ești mulțumită de activitatea profesională și de veniturile tale. Chiar dacă ai făcut mai multe cheltuieli pentru lucruri de care nu aveai nepărat nevoie, stai bine la capitolul financiar. Banii vin și din activitatea ta, dar și prin partener, care susține cea mai mare parte a cheltuielilor.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și face un aspect de conjuncție cu Nodul Nord (destinul) , semn că s-ar putea să iei o decizie importantă, care privește planurile personale, relația cu partenerul de cuplu sau activitatea profesională. Dacă ești nevoită să lucrezi, fă un efort și nu intra în conflicte cu colegii, dacă aveți principii diferite! Același lucru este valabil și pentru relația de cuplu.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te face să stai izolată, să vrei să te odihnești mai mult, să reflectezi la o decizie pe care trebuie să o iei în sfera sentimentală, care are legătură cu copiii, dacă ești părinte sau cu valorificarea unui talent, prin schimbarea direcției profesionale. Ceva din trecut te răscolește.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și familie, pentru planurile pe termen lung, proiecte pe care le ai în plan de a-ți lansa o afacere proprie. Totodată, s-ar putea să ai nevoie de o finanțare și apelezi la prieteni sau la cineva apropiat. 

 

Fecioară

 

Luna îți traversează sectorul carierei și imaginii și este posibil să fii în centrul atenției, să fii nevoită să iei o decizie profesională importantă, mai ales dacă ai primit o propunere tentantă. Este important să analizezi din toate punctele de vedere și de abia apoi să revii cu un răspuns. 

 

Balanță

 

Astăzi, se activează casa înțelepciunii, a studiilor înalte, preocupărilor intelectuale, de publicare sau de lărgire a orizonturilor. Lași totul baltă și citești, te uiți la documentare și cauți diverse materiale despre un subiect de interes pentru tine. Totodată, visezi la o vacanță în străinătate, însă situația financiară te oprește să începi să cauți oferte. 

 

Scorpion

 

Atenție cum gestionezi astăzi banii, pentru că s-ar putea să primești niște sume importante și să fii tentată să le cheltui pe lucruri care nu-ți sunt nepărat necesare! În partea a doua a zilei, ieși în oraș cu prietenii sau cu colegii de serviciu.

 

Săgetător

 

Cu Luna traversând zodia Gemeni, respectiv casa relațiilor, ar fi recomandat să-i acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu. Luna în conjuncție cu Nodul Nord (destinul) îți aduce dialoguri despre planurile voastre de familie. Posibil să luați în calcul o mutare, achiziționarea unei case.

 

Capricorn

 

Deși este o zi liberă, astăzi te preocupă activitățile de la locul de muncă, sarcinile și un dead-line care trebuie respectat. În partea a doua a zilei, ieși la cumpărături și te întâlnești cu foști colegi cu care rămâi la povești.

 

Vărsător

 

Sfera sentimentală este astăzi preocuparea ta principală, iar dacă ești părinte, relația cu copiii și educarea acestora. Ai gânduri de plecare, măcar și la un drum scurt, în afara orașului și faci în așa fel încât, împreună cu un grup restrâns de prieteni, să fugiți o zi la munte.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, spațiul de locuit, familie în general. Ai gânduri de a face niște schimbări în casă, să valorifici un imobil. Oricare ar fi situația, te sfătuiești cu membrii apropiați ai familiei și luați decizii împreună.

 

Trending Review cu Daragiu - Hamsterul care investește în cryptomonede

related posts

Modifică setările cookies