Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Gemenii flirtează cu cineva de la serviciu, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 20 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi nu mai este nevoie să renunți la unele cheltuieli, pentru că ai bani în conturi și-ți poți face niște plăceri, să mergi la shopping. De asemenea, faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu, mai ales că intenționați să achiziționați un sejur.

 

Taur

 

Deși este zi liberă, s-ar putea să muncești, să ai ceva restant de făcut. Planurile tale profesionale sunt susținute de contextul astral, așa că vei avea spor și randament intelectual ridicat. Pe de altă parte, partenerul îți face o propunere privind petrecerea timpului liber din perioada sărbătorilor și ești de acord.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vizează sectorul sentimental, aventurile romantice și distracția, așa că recomandarea astrelor este să cooperezi cu aspectele dacă vrei să trăiești viața la cote înalte. Posibil să flirtezi cu cineva de la serviciu și să decideți să ieșiți la o întâlnire. 

 

Rac

 

Posibil astăzi să te întâlnești cu familia, cu rude pe care nu le-ai mai văzut de mult sau să stabiliți  o ieșire de sărbători, să mergeți undeva la munte pentru câteva zile. Aștepți să confirme toată lumea pentru a putea face rezervările.

 

Leu

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa comunicării și gândirii, îți faci planuri pentru săptămâna viitoare. Pentru că urmează o săptămână aglomerată, vrei să ai totul stabilit în amânunt, să nu ratezi ceva. Relația cu partenerul este bună, comunicați deschis și rezolvați împreună o serie de lucruri rămase restante.

 

Fecioară


Se anunță o zi cu socoteli financiare, în special pentru casă, pentru o reamenajare a spațiului de locuit. Ai tot amânat și acum a venit momentul să te ocupi. Din punct de vedere al sănătății, te refaci după o perioadă în care ai avut parte de disfucții organice. Dieta și mai multă odihnă te vor ajuta.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii și formează un aspect de susținere cu Saturn, planeta profesor, din casa sentimentală, a aventurilor romantice, copiilor și creativității. Este posibil să înregistrezi un succes într-un proiect, să se îmbunătățească relația cu copiii, dacă ești părinte, sau să treci la un alt nivel al relației sentimentale.

 

Scorpion

 

Astăzi, îți dorești să te relaxezi mai mult și să petreci timpul în compania partenerului. Totuși, s-ar putea să te streseze anumite responsabilități de la serviciu și să ai senzația că nu găsești soluții. Încearcă să nu mai aduci acasă problemele de la locul de muncă, pentru că vei sta într-o stare permanentă de stres!

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să-i împărtășești unui apropiat frământările tale sau să afli niște secrete de la locul de muncă. În planul relațional, dacă ești singură, ești deschisă flirtului, iar dacă decizi să ai o viață socială bogată, s-ar putea să intri într-o relație foarte curând.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să faci planuri de viitor privind cariera și activitatea profesională și să găsești un echilibru între viața de familie și serviciu. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate de la prieteni și stabiliți o vacanță împreună.

 

Vărsător

 

Partenerul s-ar putea să fie surprins plăcut astăzi de unele decizii ale tale din planul financiar și profesional. De asemenea, se întrevăd oportunități de suplimentare a veniturilor, așa că nu ai de ce să te plângi în această direcție. Pe de altă parte, ai niște idei originale de proiecte, pe care le pregătești pentru anul viitor.

 

Pești

 

Posibil astăzi să simți o nesiguranță atunci când iei decizii de natură financiară. Frământările au legătură cu banii pe care îi deții la comun cu partenerul, banii dintr-un credit sau alte surse de venit în afară de salariu. S-ar putea să existe niște frici din trecut, însă ar trebui să înveți din greșeli.

related posts

Modifică setările cookies