Horoscop zilnic 20 octombrie 2019. Scorpionii au parte de o zi reușită, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru duminică, 20 octombrie 2019.


BERBEC 

Trebuie să rezolvi de urgență anumite probleme, chiar dacă tot ce îți dorești este să te relaxezi astăzi. Din păcate, nu îți permiți acest “lux”, cel puțin nu în prima parte a zilei.

TAUR

Este o zi bună pentru planul sentimental. Prin urmare, dacă îți place de cineva, astăzi este bine să faci ceva în acest sens. Invită-l în oraș pe cel de care te simți atrasă pentru că sunt șanse foarte mari să se lege o nouă poveste de dragoste.

GEMENI

Iei parte la o dispută cu cei din familie și trebuie să faci tot posibilul pentru a calma spiritele. Folosește-te de diplomație pentru a depăși acest moment neplăcut și pentru a ieși basma curată.

RAC

Astazi trebuie să te lași purtată de val. Ghidează-ți alegerile în funcție de ce îți dictează intuiția, pentru că nu vei da greș. Ai fler la astfel de lucruri și deciziile luate astăzi te duc într-o direcție bună.

LEU   

Primești o veste și trebuie să înveți să “citești” mesajul printre rânduri, să fii atentă la toate detaliile pentru că s-ar putea să-ți scape esențialul. Acum este momentul bun să despici firul în patru.

FECIOARA

Îți va greu să te faci înțeleasă astăzi pentru că tot ceea ce spui este răstălmacit și interpretat într-o manieră care nu te avantajează. Prin urmare, încearcă să amâni discuțiile importante pentru o altă zi.

BALANTA

Este momentul să te relaxezi după o săptămână istovitoare. Abandonează orice plan și rezerva-ți câteva ore doar pentru tine. Răsfață-te cu un masaj, mergi la un salon de cosmetică și sigur te vei simți ca nouă până la finalul zilei.

SCORPION 

Te bucuri de o zi reușită, petrecută în compania unor persoane plăcute, care te inspiră și te fac să îți dorești să evoluezi, să îți depășești limitele. Lasă-te purtată de aceste sentimente și dă frâu liber planurilor mărețe.

SAGETATOR

Este o zi bună pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a evolua. Ești într-o formă de zile mari și niciun obstacol nu îți poate opri avântul. Ești dispusă să muți munții din loc dacă este nevoie.

CAPRICORN

Ai parte de o zi liniștită. Profită de asta și pune-ți ordine în gânduri. Fă planuri de viitor, schimba acele aspecte care te nemulțumesc, astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești.

VARSATOR 

Te așteaptă o discuție serioasă cu partenerul. Aveți ceva probleme și nu le mai puteți ascunde. Acum este momentul potrivit să vă descărcați, să spuneți lucrurilor pe nume și să stabiliți dacă mai puteți continua relația sau nu.

PESTI  

Ai parte de o zi plină de afecțiune! Persoana dragă te copleșește cu atenție și asta te face să te simți extraordinar. Sunteti precum doi porumbei și reușiți astfel să atrageți admirația celor din jur.

Vezi și: Rețetă Sangria

related posts

Modifică setările cookies