Horoscop zilnic 20 octombrie 2020. Gemenii află secrete suculente despre cineva apropiat, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 20 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astrologic de astăzi scoate în evidență faptul că mobilizarea și inițiativa de care dai dovadă în sectorul profesional îți aduce soluții noi și rezolvări la unele problemele financiare. În partea a doua a zilei, este posibil să ți se propună o afacere și să nu știi dacă să investești sau nu.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți dinamizează axa financiară și te vei confrunta cu o situație în care  comunicarea va fi defectuoasă în planul relațiilor. La serviciu, ai grijă la ce acțiuni întreprinzi sau la comentarii, pentru că există colegi, care nu-ți vor binele și ar putea să-ți afecteze imaginea! 

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi aduce în atenția ta o situație pe care ai mai trait-o și acum se repetă pentru a-ți învăța o lecție de viață, care ține de interacțiunea cu ceilalți, dar în special cu partenerul de cuplu. La locul de muncă pot să aibă loc evenimente neprevăzute, afli vești, secrete despre unii colegi sau despre conducerea firmei. 

 

Rac

 

Configurația astrală a zilei de astăzi aduce un context deosebit pentru a demara proiecte care presupun cooperare și munca în echipă. Dispui de capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jur, iar șefii sunt de acord cu deciziile tale.

 

Leu


Ai parte astăzi de evenimente în familie sau care privesc locuința. Posibil să apară cheltuieli neprevăzute dacă se strică ceva în casă și ești nevoită să repari sau să schimbi. În sfera profesională, randamenul tău nu este cel cu care s-au obișnuit șefii și colegii și lucrurile dificile le rezolvi mult mai greu, din cauza problemelor personale, care îți ocupă mintea.

 

Fecioară

 

Axa cunoașterii, a comunicării, a schimbului de idei, a studiului este dinamizată astăzi și vei fi determinată să afli lucruri noi în domeniile tale de interes. Posibil să existe momente pe tot parcursul zilei, la serviciu, în care să intri în conflicte de idei cu unii colegi. Este recomandat să gândești de două ori înainte să spui ceva, care poate răni sau care nu se mai poate îndrepta.

 

Balanță

 

Trebuie să te gândești foarte bine înainte de a lua decizii în planul financiar și de modul cum vei administra cheltuielile viitoare. Dacă vei face un plan pe termen lung și nu te vei abate de la el, vei vedea că lucrurile merg în direcția pe care ți-ai propus-o.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă suprasolicitare, vei fi iritată din orice gest sau cuvânt și dornică să pui la punct pe toată lumea. Este posibil să ridici tonul sau să folosești cuvinte dure. Argumentează-ți ideile, fii categorică, impune-te, dacă asta simți să faci, dar alege-ți cuvintele și determină-i pe ceilalți să te asculte printr-o atitudine care să nu-i lezeze!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi cu surprize la serviciu și schimbări de direcție. Dacă cooperezi, ești flexibilă și deschisă noului, nu vei avea nicio problemă în a rezolva toate situațiile care vin spre tine. Unul dintre aspectele astrale formate va avea ca efect mobilizarea și inițiativa într-o chestiune în care, până acum nu aveai curajul să o abordezi.

 

Capricorn

 

Revelațiile pe care le-ai avut la nivel personal zilele acestea, încep să genereze schimbări în planurile tale de viitor. Ești tentată să iei decizii cu privire la o relație de prietenie sau în sfera sentimentală, însă cât timp este Mercur retrograd, recomandarea este să nu iei decizii importante, pentru că la finalul perioadei le poți schimba.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să ai parte de oportunități de afirmare în planul profesional și anunți în sfera socială o reușită. Primești aprecieri de la șefi, de la colegi și ești mulțumită că ai realizat niște lucruri importante pentru tine. Atenție sporită la cum îți administrezi timpul și rezervă-ți timp și pentru familie!

 

Pești

 

Astăzi este o zi care este caracterizată de dinamism și aduce evenimente transformatoare. Contextul astral aduce anumite schimbări de care nu credeai că ești capabilă în planul profesional. Posibil să fii devenit conștientă de necesitatea schimbării și să faci un pas important în viața ta sau poate ești forțată de împrejurări.

ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune

 

 

related posts

Modifică setările cookies