Horoscop zilnic 20 octombrie 2021. Berbecii rup o relație toxică, care nu mai funcționează, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 20 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Plină se formează în semnul nașterii tale și anunță decizii importante sau o realizare în planul personal/profesional. Poți încheia o etapă profesională cu succes, treci la următorul nivel al relației/parteneriatului sau rupi o relație, care nu mai funcționează.

 

Taur

 

Fenomenul astral de Lună Plină din zodia Berbec, care se formează astăzi, în casa asociată subconștientului și izolării dinamizează axa muncii și sănătății și aduce încheieri de etape la locul de muncă. Totodată, vei lua decizii ținând cont și de starea ta de sănătate. Elimini din viața ta tot ce te ține în loc să evoluezi.

 

Gemeni

 

Sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung este astăzi activat de Luna Plină din zodia Berbec, care aduce încheierea unei etape sau o reușită, pe care o înregistrezi într-un proiect personal. Posibil să ai ajutor de la un prieten, care te recomandă într-o activitate profesională.

 

Rac


Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care îți activează sectorul asociat carierei, imaginii și statutului personal. Poți înregistra un succes în sfera profesională sau poți fi investită într-o funcție. Totodată, poate să apară și o criză care să te determine să faci niște schimbări, să fii nevoită să echilibrezi viața de familie cu timpul petrecut la serviciu.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi anunță Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat dezvoltării personale, profesionale, a cursurilor, schimburilor de experiență și principiilor și sistemului de valori. O serie de evenimente care au loc în preajma fenomenului astral ar putea să-ți schimbe filosofia de viață. Totodată, poți încheia cu succes un curs, un schimb de experiență profesional. Atenție la o criză care poate să apară în cuplu din cauza mentalităților diferite!

 

Fecioară

 

Sectorul asociat sferei financiare, banii pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane, interesele materiale, creditele, impozitele și sectorul intim și încrederii reciproce vor fi activate, astăzi, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Berbec. Se încheie etape, iei decizii de natură financiară, iar relația cu persoana iubită devine mai apropiată, după o criză apărută în cuplu.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, dacă relația ta nu mai funcționează, poți lua decizia de a o încheia, dar dacă ai intenții serioase și simți că traversezi o perioadă bună cu partenerul, atunci poți trece la următorul nivel al relației. Atenție la unele dispute care pot să apară cu membrii familiei, în special cu părinții!

 

Scorpion

 

Sectorul asociat muncii, serviciului, sarcinilor curente, treburilor gospodărești și sănătății este activat, astăzi, de Luna Plină din zodia Berbec, care poate aduce evenimente importante în aceste domenii. Poți să ai parte de schimbări în sfera profesională, care intervin în urma unor situații conflictuale cu unii colegi. Mai există și varianta în care să obții un job mai bun, cu beneficii financiare de nerefuzat.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat sferei sentimentale, aventurii, romantismului, flirtului, copiilor, creativității, disctracției sau valorificării unui talent, intră astăzi în atenția ta, odată cu formarea Lunii Plină din zodia Berbec. Poți încheia o etapă în planul amoros, iar dacă ești singură, ieși la o întâlnire și realizezi că ai găsit persoana potrivită. Dacă ai probleme financiare, valorificarea unui talent ar putea să-ți aducă sume de bani suplimentare în conturile tale.

 

Capricorn

 

Axa familie-carieră este dinamizată, astăzi, de Luna Plină din zodia Berbec, care se perfectează în sectorul vieții de familie, a relației cu părinții și spațiului de locuit. Posibil să existe dialoguri mai aprinse cu membrii familiei, care-ți reproșează faptul că îți petreci mai mult timp la serviciu în detrimentul familiei. Dacă apare o criză relațională, vei fi nevoită să o rezolvi, să găsești o cale de mijloc.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat comunicării, informațiilor, schimbului de opinii, deplasărilor și relațiilor cu rudele este dinamizat, astăzi, odată cu Luna Plină din zodia Berbec. Poți primi vești de la rude sau diverse informări de la instituții, unele pentru obținerea unor atestate/diplome, schimburi de experiență profesională, altele pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraporfesionale. Așadar, evenimentele de astăzi au legătură cu banii: vei încasa sume importante și poți cheltui mai mult decât ți-ar propus. Este recomandat să nu dai curs la dispute cu prietenii, pe care i-ai împrumutat și care nu returnează banii.

 
Share în bucate - Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele
 

related posts

Modifică setările cookies