Horoscop zilnic 20 octombrie 2022. Taurii ies la o întâlnire romantică, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 20 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

La serviciu, volumul de muncă este mare și ai impresia că nu ai timp nici să respiri, dar pe măsură ce trece timpul, vei reuși să rezolvi sarcinile și te mai liniștești. În parte a doua a zilei, Luna începe să traverseze zodia Fecioară și te organizezi mult mai bine.


Taur

 

În prima parte a zilei, îți concentrezi atenția pe a te remarca la locul de muncă și vei reuși să rezolvi sarcinile curente. În partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze zodia Fecioarei, atenția ți se îndreaptă spre a petrece timpul cu partenerul de cuplu sau dacă ești singură, să ieși la o întâlnire romantică.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, faci deplasări, cauți oferte de înscriere la un curs de dezvoltare, susții un interviu sau rezolvi niște chestiuni personale. În partea a doua a zilei, te preocupă casa și rezolvarea unor sarcini, reamenajarea spațiului sau poate începi o curățenie generală.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi s-ar putea să te ajute să rezolvi o problemă apărută în locuință. La serviciu, comunicarea deschisă te poate ajuta în relațiile cu colegii, dar și-n relația cu partenerul de cuplu, cu care te sfătuiești în chestiunile gospodărești. Ședințele și întâlnirile le poți purta în partea a doua a zilei, deoarece poți înregistra un succes.

 

Leu

 

Ai gânduri să faci niște schimbări în casă, să mergi la cumpărături pentru o reamenajare. Iei legătura și cu meșteri și faci socoteli financiare, să vezi de ce buget ai nevoie. Este posibil să întâmpini ceva blocaje sau partenerul este cel care nu este de acord cu intențiile tale și trebuie să mai negociați.

 

Fecioară


În prima jumătate de zi ai impresia că nu poți funcționa la capacitatea cu care te-ai obișnuit, din cauza unor probleme de sănătate, care apar neașteptat și-ți dau programul peste  cap. În partea a doua a zilei, când Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal, ai putea să-ți programezi niște întâlniri sau negocieri pentru că astrele sunt de partea ta, iar Venus, micul benefic, îți poate aduce suplimentarea veniturilor.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să ai intuiție în planurile tale care vizează câștigurile financiare. Gestionezi o sumă de bani și deciziile pe care le vei lua, îți vor aduce mai multe resurse în conturile tale. Economiile tale vor crește în perioada următoare.


Scorpion

 

În prima parte a zilei, ești interesată să rezolvi niște chestiuni personale și pentru acest lucru vei avea nevoie de niște zile libere, pe care șefii ți le aprobă. În partea a doua a zilei, socializezi mai mult și faci planuri să ieși cu prietenii în perioada următoare. Posibil să-ți lărgești și cercul de cunoscuți, iar dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești o persoană, cu care să ai interese comune.

 

Săgetător

 

Astăzi, te poți face remarcată la locul de muncă sau dacă prezinți un proiect în fața unei comisii, a șefilor sau într-o întâlnire de natură profesională. Intuiția te va ajuta într-o conjunctură dificilă la serviciu. În partea a doua a zilei, discuți cu șefii despre un proiect și ideile tale, care vor fi apreciate.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi îți aduce inspirație în proiectele tale personale sau privind conceperea unui proiect pe termen lung. Ai în plan să te pregătești pentru un examen, să obții un atestat, o diplomă, să rezolvi o chestiune pe care ai tot amânat-o, care privește deplasarea la o instituție publică. Ai șanse să rezolvi tot ce ți-ai propus, cu efort, dar vei avea satisfacții.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează casa relațiilor în prima parte din zi și cauți soluții pentru negocierea sau perfectarea termenilor unui contract. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia Fecioară și intervin preocupări de natură financiară. Ai grijă la decizii, pentru că este posibil să nu fii prea inspirată și să apară niște pierderi.

 

Pești

 

În prima parte din zi ești concentrată pe sarcini și rezolvarea unei situații tensionate la locul de muncă. În partea a doua, însă, Luna începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor și vei încerca o negociere. Chiar dacă nu ai viziuni comune cu cei cu care desfășori activități, nu te lași până nu iese totul așa cum îți dorești.

related posts

Modifică setările cookies