Horoscop zilnic 20 septembrie 2020. Racii au un flirt vinovat la o petrecere, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 20 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil astăzi preocupările tale principale să fie dialogurile cu partenerul de cuplu, care vor avea și o componentă financiară. Și în sfera profesională, îți faci un plan, pe care să îl prezinți superiorilor la începutul săptămânii viitoare.

Taur

Este o zi importantă în relații, pentru că Luna îți traversează sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Dacă ești singură, dialogul cu o persoană aflată în străinătate, ar putea să-ți aducă unele lămuriri parteneriale. Dacă ești deja într-o relație, constați că astăzi ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul.

Gemeni

Deși este o zi de weekend, astăzi ai parte de o zi aglomerată și solicitantă, cu multe treburi gospodărești. Dacă desfășori activități extraprofesionale, vei avea de terminat un proiect. În partea a doua a zilei, te gândești să-ți faci niște programări la analize și consultații.

Rac

Cu Luna în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, distracției, petrecerii și copiilor te vor preocupa în principal aceste domenii. Mergi la o petrecere, botez sau te ocupi de pasiunile tale, care îți permit să-ți explorezi creativitatea.

Leu

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează sectorul asociat căminului, familiei și părinților, te îndeamnă să petreci ziua cu membrii familiei, să le faci o vizită părinților, dar și să termini chestiunile gospodărești începute de cu o zi în urmă.

Fecioară

Sectorul asociat comunicării și al deplasărilor este activat astăzi, așa că vei fi foarte activă pe toate mediile de comunicare: dai telefoane, scrii emailuri sau mesaje și stai la povești cu prietenele. Posibil să afli o serie de vești despre cunoscuți sau unele secrete. Totodată, ești interesată să te informezi despre un domeniu de care ești pasionată.

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți activează sectorul banilor. Posibil să faci niște plăți online, să verifici unele plăți și să constați că s-au făcut niște greșeli. Așadar, ești hotărâtă, ca la începutul săptămânii viitoare să dai niște telefoane sau să scrii un email să rezolvi problema apărută.

Scorpion

Cu Luna în semnul nașterii tale, ai o dispoziție bună și poți fi în centrul atenției unui eveniment, în familie sau în grupul de prieteni. În planul sentimental este posibil să rezolvi, prin comunicare, și diplomație o neînțelegere.

Săgetător

Cu Luna în casa subconștientului, a izolării și introspecției, nu te simți astăzi în apele tale. Posibil să fii obosită după o săptămână foarte solicitantă sau din cauza unor probleme apărute la locul de muncă, pentru care te-ai stresat mai mult decât trebuie. Ar fi bine să te odihnești și să lași deoparte preocupările pentru sfera profesională pentru săptămâna ce urmează.

Capricorn

Posibil astăzi să participi la un eveniment în familie, o masa festivă sau la un grătar cu prietenii. Oricare ar fi situația, te vei relaxa după o săptămână încărcată la locul de muncă. Dialogul cu o persoană cu care interacționezi, ar putea să-ți aducă niște surprize, pentru că ți se propune o afacere.

Vărsător

Ești preocupată de sfera profesională, pentru că afli vești de la serviciu, despre programul perioadei următoare. Dacă veștile privesc lucrul de acasă, ești fericită că vei avea în continuare timp și de hobby-urile tale și mai mult timp pentru tine și cei dragi.

Pești

Astăzi, ai în plan mai multe proiecte, însă nu găsești oameni serioși cu care să formezi o echipă, iar acest lucru te frământă și cauți soluții. Totodată, din dialogul cu partenerul de viață afli că acesta dorește să-și schimbe locul de muncă și îl susții în toate proiectele sale personale.

Cristi Bozgan dezvaluie secretele din Ferma. Ora?eni vs. Sateni - Trending Review cu Daragiu - Episodul 38

related posts

Modifică setările cookies