Horoscop zilnic 20 septembrie 2021. Capricornii trăiesc emoții intese cu un fost iubit, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 20 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Nu te afli într-o dispoziție prea bună astăzi și ar trebui să nu te agiți prea tare. Este recomandat să-ți păstrezi calmul, să reduci motoarele și să ții gândurile și opiniile doar pentru tine. Stai în banca ta și doar observă ce se întâmplă în jurul tău!

 

Taur

 

Cineva din anturajul tău, posibil un prieten îți pune o vorbă bună și te recomandă într-un proiect profesional mai amplu. Ești pe cale să închei un contract profitabil financiar. În planul sentimental ești foarte implicată și te gândești să dai startul unei mari schimbări.

 

Gemeni

 

Astăzi ești față în față cu o propunere venită neașteptat de la cineva din anturajul tău, o ofertă de job sau un contract de colaborare. Partea financiară te tentează, însă afli că va trebui să lucrezi cu o persoană cu care ai mai lucrat și care te-a dezamăgit în nenumărate rânduri și ai niște rețineri în a-ți fi de acord cu această ofertă.

 

Rac

 

Astăzi semnezi un contract important pentru tine din punct de vedere financiar, așa că ar trebui să fii atentă la toate clauzele și termenii contractului, să nu-ți dai seama mai târziu că nu te avantajează. La serviciu este posibil să ai o dezamăgire din cauza atitudinii unui coleg apropiat. Încearcă să treci peste această situație și să mergi înainte!

 

Leu

 

Vești bune de natură financiară vin astăzi de la partenerul de cuplu, care primește o mărire salarială sau un bonus. Comunicarea în planul relațional este bună și deși au fost tot felul de piedici provocate de stresul de la serviciu, ești capabilă să treci peste ele și să fii pe placul partenerului.

 

Fecioară

 

Dacă îți dorești o schimbare a locului de muncă și primești o ofertă, s-ar putea să fie ceva diferit decât așteptările tale, dar care-ți poate aduce mai mulți bani în conturi. Nu te grăbi să refuzi, pentru că anul acesta este un an favorabil schimbărilor profesionale și Jupiter, marele benefic, poziționat pe casa muncii, deși aduce multă muncă, aduce și satisfacții.

 

Balanță

 

Dacă ai un loc de muncă stabil, este momentul să avansezi într-un post cu mai multă responsabilitate, dar și cu beneficii mai mari. Totodată, ești pregătită pentru o schimbare, cu șanse mari să schimbi cu totul domeniul de activitate.

 

Scorpion

 

Buna dispoziție de care dispui și ușurința cu care comunici te vor ajuta să găsești soluții pentru problemele celor din jur. Ideile tale vor fi apreciate de către partenerul de viață. Dacă ești singură, cunoști pe cineva deosebit prin intermediul familiei sau o conjunctură privind o situație în familie, cu casa sau spațiul de locuit ar putea să-ți îndrume pașii spre o persoană cu care vei rezona din prima clipă.

 

Săgetător

 

Ai o energie foarte bună astăzi și dacă ai de rezolvat o problemă legată de locuință sau de o proprietare imobiliară, e bine să știi că lucrurile se vor rezolva în favoarea ta. Dacă ai de făcut o deplasare în afara orașului este posibil să o amâni din motive independente de tine.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți activează casa comunicării, gândirii și dezbaterilor și vei fi implicată la serviciu în toate ședințele, întâlnirile și pregătirea unei strategii pe termen lung într-un proiect primit de curând. În partea a doua a zilei, este posibil să ai emoții intense la revederea sau amintirea unui fost partener.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Este posibil să ți se ofere asocierea într-un proiect. Este recomandabil să nu te pripești în luarea unei decizii, pentru că este posibil să fii dominată de sentimentele contradictorii și să nu poți lua decizia corectă.

 

Pești

 

Astăzi ar trebui să nu eziți să soliciți o funcție pe măsura valorii tale profesionale. Pentru reușită este nevoie să te înarmezi cu răbdare și tact. În planul relațional este o zi bună să te desparți de trecut, să mergi mai departe, să închei o etapă.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole

 

related posts

Modifică setările cookies