Horoscop zilnic 20 septembrie 2022. Racii au în plan să cucerească pe cineva, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 20 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi îți aduce un randament ridicat la locul de muncă. S-ar putea să reușești să finalizezi niște proiecte și să duci la capăt niște sarcini mai vechi. În partea a doua a zilei, ești nevoită să rezolvi chestiuni care vizează casa și spațiul de locuit.

 

Taur

 

Trigonul pe care Soarele din casa distracției și aventurilor romantice îl formează cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor, anunță o zi favorabilă întâlnirilor romantice, aventurilor și reaprinderii pasiunii în cuplu. Posibil în partea a doua a zilei să faci planuri de călătorie.

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei anunță preocupări pentru situația financiară a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. De asemenea, trigonul pe care Soarele din sectorul casei îl formează cu Pluton, planeta transformărilor, vine să-ți aducă preocupări pentru a începe niște schimbări în casă. Vei avea nevoie de o sumă mai mare de bani, pe care s-o investești într-o reamenajare.

 

Rac

 

Trigonul pe care Soarele din casa comunicării îl formează cu Pluton, planeta transformărilor, din casa relațiilor și parteneriatelor vine să-ți aducă o zi favorabilă negocierilor și încheierii unor contracte. Dacă vrei să cucerești pe cineva, te faci ușor înțeleasă și ai interacțiuni plăcute cu interlocutorii tăi.

 

Leu

 

Posibil astăzi, în prima parte din zi, să fii mai stresată sau suprasolicitată de unele sarcinile de lucru care-ți dau bătăi de cap. Din punct de vedere financiar, trigonul pe care Soarele din casa banilor îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa muncii, îți aduce sume însemnate de bani sau ai ocazia să-ți suplimentezi veniturile.

 

Fecioară


Trigonul pe care Soarele din zodia ta îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității și relațiilor cu copiii, vine să-ți aducă o schimbare majoră în relațiile tale sentimentale, iar dacă ești părinte, în relațiile cu copiii.

 

Balanță


Registrul astral de astăzi te îndemnă să te înconjori de persoane optimiste, cu care ai pasiuni comune. Chiar dacă Soarele, energia, îți traversează sectorul frământărilor interioare și nu ai o dispoziție prea bună, trigonul pe care îl formează cu Pluton, planeta transformărilor, din casa familiei și spațiului de locuit, ar putea să te ajute să-ți redirecționezi energia pentru rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei sau pentru petrecerea timpului cu cei dragi.

 

Scorpion

 

Trigonul pe care Soarele din zodia Fecioară îl formează cu Pluton, guvernatorul tău, din casa comunicării, vine să aducă preocupări pentru o strategie pe termen lung privind proiectele tale profesionale. În urma unei comunicări sincere și deschise cu unul dintre prieteni, este posibil să rezolvi niște neînțelegeri mai vechi.

 

Săgetător

 

Sectorul financiar este bine susținut și este posibil să ai parte de o surpriză plăcută. Trigonul pe care Soarele din sectorul carierei îl formează cu Pluton, planeta transformărilor, din casa banilor, îți aduce proiecte noi și mărirea veniturilor.

 

Capricorn


Luna îți traversează astăzi casa intereselor financiare și a transformărilor și este posibil să iei niște decizii financiare importante, să primești un buget pe care trebuie să-l administrezi cât mai eficient. Trigonul pe care Pluton din casa personalității îl formează cu Soarele din casa perfecționării și schimburilor de experiență vine să te pună în valoare și să te ajute să iei cele mai bune decizii profesionale.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să realizezi sau să ai niște conștientizări legate de trecut. Trigonul pe care Pluton, planeta transformărilor profunde, îl formează cu Soarele din zodia Fecioarei, vine să te ajute să-ți faci un bilanț din punct de vedere relațional. La serviciu se anunță o zi aglomerată și s-ar putea să fii distrată de chestiunile personale.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi vine cu stabilitate în planul relațional, datorită trigonului care se formează între Soarele din zodia Fecioarei, din casa relațiilor și parteneriatelor, și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa planurilor de viitor. În ce privește sfera profesională, ești foarte eficientă și rezolvi cu mult calm și răbdare provocările ivite.

related posts

Modifică setările cookies