Horoscop zilnic 21 aprilie 2021. Fecioarele au preocupări legate de starea de sănătate, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 21 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi anunță unele divergențe cu partenerul de cuplu, din cauza timpului pe care îl petreci la serviciu sau cu prietenele. Vei realiza că are dreptate și pe seară veți avea o discuție, în care veți căuta soluții de petrecere a timpului, de relansare a relației.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te face să te afunzi tot mai mult în gândurile tale. Posibil îți tot revine o amintire din trecut, peste care încă nu ai trecut, iar susținerea celor de lângă tine este importantă. La serviciu ai parte de provocări și trebuie să rezolvi niște probleme într-un timp limită.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru starea de sănătate. Este posibil să faci o scurtă deplasare la medic, pentru o consultație sau investigații medicale. La serviciu, ai parte de niște situații dificile și comunicarea cu un coleg este defectuoasă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Este posibil să fii nevoită să cheltui o sumă mai mare de bani pe ceva ce trebuie să achiziționezi pentru casă, cheltuială care apare neprevăzut. Pe seară, sunt posibile discuții tensionate cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, ar trebui să-ți aducă o zi frumoasă, în care să te simți bine, să fii optimistă și să rezolvi lucrurile fără prea multe bătăi de cap. Însă lucrurile nu stau chiar așa, pentru că apar niște confruntări la serviciu cu cei cu care desfășori activități și conflicte cu șefii, din cauza opiniilor diferite. Orgoliul tău are de suferit și nu accepți să treci ușor pentru unele lucruri.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru starea de sănătate, mai ales că nivelul de energie nu este cel obișnuit. Suprasolicitarea de la serviciu și niște probleme apărute în relațiile cu unii membri ai familiei sau cu partenerul de cuplu, ar putea să-ți aducă o stare mai puțin bună și o tendință de izolare față de viața socială.

 

Balanță

 

Astăzi, ai parte de dialoguri cu prieteni apropiați, legate de sfera sentimentală sau de unele chestiuni pe care trebuie să le rezolvi, privind administrarea unui imobil sau achitarea unor credite/utilități restante. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi dinamică în sectorul profesional, cu multe decizii privind organizarea departamentului în care lucrezi. Posibil să primești mai multe sarcini, pentru că ai dat dovadă de cea mai bună organizare în decursul timpului și colegii se pot baza pe tine.

 

Săgetător

 

Întâmpini, astăzi, tot felul de blocaje la locul de muncă, restricții și situații neașteptate. Totuși, în ciuda tuturor obstacolelor, reușești să faci față provocărilor apărute cu ajutorul colegilor. Starea psihică nu este foarte bună, nu prea ai dispoziție de a relaționa, însă reușești să o combați.

 

Capricorn

 

Primești, astăzi, o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională, pe care o folosești să-ți achiziționezi niște produse vestimentare. Totodată, cum Luna îți traversează sectorul financiar, rezolvi niște probleme apărute, mai exact niște încurcături cu niște impozite și taxe pe care le ai de plată.

 

Vărsător

 

Contextul astral te îndeamnă să-ți asumi mai multe responsabilități legate de activitățile gospodărești. Grija față de casă și membrii familiei, în special față de partener, va fi prioritară astăzi. În partea a doua a zilei, așteaptă-te la o situație neprevăzută în familie sau care are legătură cu locuința.

 

Pești

 

La serviciu, pot să apară situații neprevăzute și să fii iritată de unele decizii. Evită pe cât posibil să reacționezi pentru moment, pentru că poți complica lucrurile! În partea a doua a zilei, faci niște deplasări, mergi la cumpărături sau te întâlnești cu niște prieteni.

 
Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"
 

related posts

Modifică setările cookies