Horoscop zilnic 21 august 2016. Berbecii sunt intr-o dispozitie excelenta, iar Pestii pot face ceva necugetat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 august 2016.


BERBEC

Esti intr-o dispozitie excelenta, lucru care te face extrem de agreabila in cercul tau de prieteni. Esti vesela, optimista si pusa pe glume si toata lumea vrea sa iti tina companie.

TAUR

Primesti o propunere de nerefuzat din partea persoanei iubite, care vrea sa iti demonstreze cat de importanta esti pentru el. Bucura-te de aceasta perioada plina de tandrete.  Esti rasfatata si adorata.

GEMENI

Astazi ai o intalnire agreabila cu o persoana care iti este pe plac. Te bucuri de compania lui si iti faci sperante ca lucrurile vor evolua catre o relatie serioasa si de durata.

RAC

Ai senzatia ca o sa cedezi dintr-un moment intr-altul. Nu este o rusine sa ceri ajutor, atunci cand ai mevoie. Fii mai putin orgolioasa, macar de data aceasta, si accepta ca esti depasita de situatie.

LEU

Ai sentimentul ca lipseste ceva important din viata ta. Incerci sa iti dai seama ce te nemultumeste si ce te face atat de nefericita. Cel mai probabil treci printr-o pasa proasta, care va trece in curand.

FECIOARA

Esti extrem de ambitioasa astazi si tii foarte mult la ideile tale. Nu suporti sa fii criticata si sa ti se spuna ce sa faci, asa ca reactionezi destul de agresiv cand oamenii incearca sa faca aceste lucruri.

BALANTA

Simti ca astazi nu poti duce la bun sfarsit nimic din ceea ce ti-ai propus. Esti cu capul in nori si nu te poti concentra.

SCORPION

Incerci sa multumesti pe toata lumea, insa, din pacate, nu ai cum sa reusesti acest lucru. Incearca sa vezi ce este esential pentru tine si ordoneaza lucrurile astfel incat sa primeze importanta lor.

SAGETATOR

Relatia cu partenerul este din ce in ce mai tensionata si simti ca nu mai poti continua in acest ritm. Ii faci multe reprosuri, iar el contraataca. Trebuie sa luati o decizie in ceea ce priveste viitorul vostru.

CAPRICORN

Primesti o vizita neasteptata din partea unei persoane pe  care nu ai mai vazut-o de mult si care iti trezeste o multime de sentimente. Incearca sa iti controlezi emotiile si sa nu ii spui lucruri pe care sa le regreti a doua zi.

VARSATOR

Te gandesti mult la o persoana din trecut, care a insemnat mult pentru tine. Esti nostalgica si lucrul asta nu iti face bine. Incearca sa revii in prezent si sa dai uitarii lucrurile care te-au dezamagit.

PESTI

Esti pe care de a face un lucru pe care o sa il regreti, insa nu te poti abtine. Desi stii ca este o greseala, ispita este mult prea mare si nu iti poti controla pornirile. Incearca totusi sa limitezi dezastrul.

related posts

Modifică setările cookies