Horoscop zilnic 21 august 2020. Gemenii se întorc la o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 21 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei înregistrezi succese la locul de muncă. După-amiază, Luna ajunge în zodia Balanței, în sectorul relațiilor și al căsătoriei, așa că sunt favorizate activități împreună cu partenerul de cuplu, dialoguri legate de viața de familie, spațiul de locuit sau relația cu părinții.

Taur

Astăzi ești deschisă flirtului, aventurii și activităților care presupun relaxare. Poți pune bazele unei noi relații sentimentale sau decide, împreună cu partenerul de cuplu, să deveniți părinți. Valorificarea unui talent te-ar ajuta să faci ce-ți place și să obții și beneficii financiare.

Gemeni

Astăzi, comunici bine cu cei dragi, în special cu persoana iubită. Dacă ești singură, dialogul cu una dintre prietene ar putea să te convingă să reiei legătura cu cineva la care ți-a rămas gândul în urmă cu mult timp.

Rac

Ești foarte organizată încă de dimineață și încerci să-ți faci un plan pentru următoarea lună. Comunicarea cu ceilalți este favorizată, cu excepția faptului că ai momente în care ești prea critică sau se simte din tonul vocii că ceva nu-ți convine și acest lucru deranjează. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în sectorul vieții de familie, ești interesată să termini treburile gospodărești pentru a avea weekendul liber.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară în prima parte a zilei. Este recomandat să te gândești de două ori înainte să achiziționezi ceva de valoare mai mare. Chiar dacă ai șanse să-ți îmbunătățești situația financiară în următoarea perioadă, fii prevăzătoare în ce privește bugetul!

Fecioară

Dacă lucrezi de acasă, astăzi primești vești de la locul de muncă, de la șefi mai exact, care îți fac o propunere. Cântărești bine oferta și decizi să amâni să le dai un raspuns rapid. Ai de gând să lași câteva zile să întorci pe toate fețele propunerea, după care vei da răspunsul.

Balanță

Dacă în prima parte a zilei ai parte de tot felul de stări ciudate și simți că universul tău interior este tulburat, din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, îți revii și recuperezi timpul pierdut. 

Scorpion

Dialogul cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând ți-a dat peste cap tot sistemul de valori și principii și vezi altfel lucrurile acum în sfera carierei și a ambițiilor profesionale. Ai acum o serie de idei cu care vrei să-ți îmbunătățești planurile de viitor. În partea a doua a zilei, ai parte de momente de meditație și introspecție, te cufunzi în gânduri și reflectezi la lecțiile de viață care ți-au fost predate.

Săgetător

Ești foarte activă în sfera profesională și mai ales în relațiile cu șefii, cărora le propui un plan de afacere, de proiecte. Acțiunea ta proactivă îi va impresiona pe șefi și mai ales faptul că ai venit pregătită cu un plan.

Capricorn

Posibil astăzi să vrei să-ți îmbunătățești echipamentele IT cu care lucrezi, mai ales dacă te-ai înscris la o universitate, niște cursuri de perfecționare sau seminarii. Te organizezi foarte bine și vrei să fii pregătită. Totodată, și dacă vrei să pleci într-o vacanță, călătorie sau schimb de experiență, îți iei măsuri pentru a evita evenimente neprevăzute.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți pregătește, în prima parte a zilei, dialoguri cu partenerul de viață sau cu cei cu care deții finanțe în comun, preocupări pentru a organiza finanțele. Posibil să închei contracte noi, să reduci costurile și să renegociezi niște contracte.

Pești

Comunicarea cu persoana iubită este astăzi importantă, mai ales dacă subiectele abordate sunt legate de viața voastră intimă, de petrecerea timpului liber sau de educația copiilor. În partea a doua a zilei, încasezi o sumă de bani, cu care decizi să cumperi ceva celor dragi.

Share în bucate îți arata cum să pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"

related posts