Horoscop zilnic 21 august 2022. Leii nu ar trebui să împrumute azi bani, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 21 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să afli niște vești sau informații care să-ți aducă dezamăgire. De asemenea, activitățile, care cer concentrare ar trebui să le lași pentru o altă zi, pentru că ești neatentă și distrată. Din punct de vedere al sănătății s-ar putea reactiva unele afecțiuni mai vechi, așa că ar fi indicat să-ți programezi niște consultații.


Taur

 

S-ar putea ca opoziția care se formează astăzi între Mercur și Neptun de pe axa sentimentală să-ți aducă unele dezamăgiri sau să fii confuză în legătură cu o relație de prietenie, care s-ar putea transforma într-o poveste de iubire. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii momentan pentru că s-ar putea să greșești. Atenție și la bani, pentru că s-ar putea să pierzi o sumă de bani, dacă nu ești atentă! Pe de altă parte, este o zi favorabilă activităților de creație, distracției și petrecerii timpului în mod plăcut.

 

Gemeni

 

Astăzi este nevoie să fii foarte atentă la cum transmiți mesajele, pentru că opoziția, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Neptun din zodia Pești, ar putea să nu te ajute prea mult. Te poți înșela foarte ușor într-o situație, așa că mai bine amâni decizii importante. Din punct de vedere profesional este posibil să-ți setezi aspirații prea mari, pe care să nu le poți atinge.

 

Rac


Luna îți traversează astăzi casa subconștientului, iar opoziția, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Neptun din zodia Pești, ar putea să-ți aducă mesaje sau informații false. Verifică tot ce vine spre tine și evită să tragi concluzii înainte să-ți dai seama despre ce este vorba! Nu este o zi favorabilă negocierilor, pentru că există riscul să fii înșelată.

 

Leu

 

Evită astăzi discuții pe teme financiare, negocieri sau cheltueili exagerate, pentru că există riscul să ai pierderi! Opoziția care se formează între Mercur și Neptun dinamizează axa financiară și poți fi ușor păcălită de o ofertă sau pierde o sumă de bani. Dacă cineva din anturaj îți cere cu împrumut, s-ar putea să nu îl mai recuperezi așa ușor.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul socio profesional, dar și imaginea, iar opoziția care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Neptun din casa relațiilor, vine să-ți pună la îndoială intențiile partenerului sau ale celor cu care lucrezi. Mai există și varianta în care s-ar putea să te lași înșelată de unele aparențe și să dai credit cui nu trebuie. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii importante, să mai aștepți câteva zile.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să ai niște dialoguri legate de principii și convingeri, de perfecționarea profesională, plecarea într-o călătorie sau rezolvarea unor chestiuni birocratice. Opoziția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Neptun din zodia Pești vine să-ți aducă niște dezamăgiri sau informații, care să te pună în situația să vrei să iei niște decizii rapide. Nu te lăsa furată de acest aspect, care aduce confuzie, dezamăgire, așteptări nerealiste!

 

Scorpion

 

Posibil opoziția care se formează astăzi între Mercur și Neptun de pe axa sentimentală să-ți aducă dezamăgiri în dragoste sau confuzie. În planul profesional, evită să iei decizii dacă primești vreo ofertă printr-un prieten, pentru că este posibil să se dovedească mai târziu că nu este ceea ce ai tu nevoie!

 

Săgetător

 

Opoziția care se formează astăzi între Mercur, guvernatorul casei relațiilor, cu Neptun ar putea să-ți aducă confuzie într-un context familial, în deciziile legate de administrarea unor bunuri. În ce privește sectorul profesional nu este exclus să fii înselată din partea unui partener de afaceri sau a superiorilor, care-ți propun un alt post, cu mai multe responsabilități, dar și cu suprasolicitare și stres.

 

Capricorn

 

Opoziția care se formează astăzi între Mercur și Neptun dinamizează axa comunicării, cunoașterii și informațiilor, așa că mare grijă la informațiile care vin spre tine, pentru că nu toate vor fi adevărate! Verifică înainte să-ți faci o părere și ai grijă să nu transmiți și tu mesaje greșite! De asemenea, asigură-te că interlocutorii tăi înțeleg exact ce ai de spus.

 

Vărsător

 

Axa financiară este activată astăzi de opoziția dintre Mercur și Neptun și recomandarea astrelor este să fii atentă la bani, să nu ai pierderi, pentru că poți fi păcălită. Ai grijă și vezi ce calcule faci, nu da împrumut bani și nu negocia contracte!

 

Pești

 

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor, intră astăzi într-o opoziție cu Neptun din casa personalității tale. Așadar, contextul astral te vizează în mod direct și ar fi recomandat să eviți dialoguri importante privind viitorul relației de cuplu, a unei relații de afaceri, semnarea unui contract sau parteneriat. Fii atentă la modul cum comunici și înțelegi mesajele, pentru că este posibil să transmiți sau înțelegi greșit!

related posts

Modifică setările cookies