Horoscop zilnic 21 august 2023. Fecioarele care visează la o poveste de iubire ca-n filme sunt trezite la realitate


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 21 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să se reediteze niște situații în planul socio-profesional și să te gândești, din nou, că ai nevoie de o schimbare în planul carierei. Ești foarte nemulțumită de direcția care a luat-o un proiect și ai nevoie de o strategie nouă. În planul sentimental, lucrurile se îndreaptă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să realizezi că unele convingeri și credințe s-au schimbat de la începutul anului și ai avut parte de o evoluție interioară, care te-a schimbat din temelii. De asemenea, pregătești o călătorie sau ai gânduri să pleci din țară, mai ales dacă ai primit o ofertă de muncă.

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să apară o situație, care să te nemulțumească din punct de vedere financiar, pentru că este nevoie să strângi o sumă de bani și nu mai poți pleca într-o călătorie. În planul sentimental, dacă ești singură, ai parte de surprize din partea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult.

 

Rac

 

Traversezi o perioadă în care ai parte de transformări în toate parteneriatele tale, fie personale, fie profesionale. În planul sentimental, ar fi recomandat să decizi ce direcție iei. Atenție la impulsul de a avea manifestări de posesivitate sau gelozie!

 

Leu

 

Astăzi este posibil să primești niște oferte de job, să faci ceva ce-ți place, să scapi de niște sarcini, care te suprasolicită și-ți aduc mult stres. O discuție cu șefii sau cu un angajator poate duce la schimbări majore în viața ta profesională.

 

Fecioară

 

Dacă în ultima perioadă ai simțit că relațiile cu persoana iubită se complică, astăzi, ai șansa să clarifici anumite aspecte, dacă amândoi sunteți sinceri. Dacă ești singură și ai visat la o poveste de iubire ca-n filme sau în cărți, s-ar putea să se întâmple ceva care să te trezească la realitate.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să iei parte la niște evenimente în familie sau în viața unuia dintre prieteni, asupra cărora nu vei avea control sau să nu poți interveni. Pe de altă parte, evită să împrumuți bani, pentru că nu îi vei mai recupera așa ușor!

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să ceri sfatul unui membru al familiei, posibil frate, într-o chestiune care ține de sfera profesională. Ai avut transformări în relațiile cu frații, iar contextul astral a încurajat comunicarea dintre voi. De asemenea, s-ar putea să ai niște idei, pe care, momentan, le ții pentru tine, până îți dai seama de direcția pe care o trasează șefii.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă să intri în posesia unor bani. Dacă în ultimele luni ai încheiat diverse contracte de colaborări sau ai cerut o mărire salarială, s-ar putea să semnezi un document important, care-ți poate stabiliza situația financiară.

 

Capricorn

 

Ceva nu se leagă astăzi în planul profesional. S-ar putea să ai unele impulsuri, să nu reacționezi prea bine atunci când cineva cu putere de decizie îți impune să faci niște lucruri, de care știi că nu ajută în proiectul pe care îl ai în derulare.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să simți că ai nevoie de o schimbare în planul relațional, mai ales dacă ai avut parte de evenimente, care ți-au schimbat total perspectiva asupra vieții. Urmează o perioadă în care ai nevoie de reechilibrare, așa că vei sta mai mult retrasă, să analizezi.

 

Pești

 

S-ar putea ca astăzi să eviți compania unor colegi sau prieteni, de care te-ai îndepărtat în ultimele luni, pentru că ai realizat că au apărut schimbări în comportamentul lor. Nu mai ești dispusă să treci cu vederea, să faci compromisuri. În planul profesional, ai nevoie de o strategie nouă.

related posts

Modifică setările cookies