Horoscop zilnic 21 decembrie 2017. Fecioarele se ocupa de proiecte speciale, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 decembrie 2017.


BERBEC

Ai parte de tot felul de evenimentele care iti fac un chef teribil de distractie. Iti va face bine chiar si o plimbare prin parc sau chiar o serie de cumparaturi, orice, numai sa iesi din rutina zilnica. 

TAUR 

Cineva din apropierea ta isi doreste foarte mult sa te cucereasca, iar tie iti va deveni greu sa ii rezisti farmecelor. Ai grija insa sa nu te lasi incantanta doar de aparente. 

GEMENI 

Ai o zi perfecta pentru a socializa si pentru a te detasa putin de responsabilitatile de la job sau de acasa. O iesire in oras te-ar putea incarca de energia pe care ti-o doresti pentru urmatoarele zile.

RAC

Este posibil sa primesti multe complimente  din partea celor cu care interactionezi. Ai o stralucire aparte, care ii face pe toti cei care te intalnesc sa roiasca in jurul tau, chiar daca nu nu poti intelege exact ce ai facut diferit astazi.

LEU 

Ai o energie debordanta, care reuseste sa ii binedispuna si pe cei din jur. La locul de munca, asta te va ajuta sa destinzi o atmosfera ce este cat se poate de incarcata, in prima parte a zilei.

FECIOARA

Ai o atitudine care reuseste sa iti atraga laude la locul de munca si reusesti sa-ti impresionezi superiorii. Simteai ca a trecut ceva timp de la ultima zi buna de la birou, asa ca astazi incepi sa prinzi din nou speranta ca te afli intr-un mediu bun.

BALANTA

Daca ignori problemele pe care le ai, nu vei face decat sa le prelungestii, pentru ca la un moment dat vei fi nevoita sa le faci fata. Astazi ar fi o zi buna pentru a lua o decizie si pentru a incheia unele situatii care te incomodeaza. 

SCORPION

Ai o zi plina de emotii, in care orice ai face, te lasi dominata de partea sentimentala. Nu lua decizii doar cu inima si ai grija la cei din jurul tau, pentru ca vor profita de sensibilitatea ta. 

SAGETATOR

Te pregatesti de tot felul de activitati, insa planurile tale nu vor putea fi duse la capat cu succes. Astazi primesti o vizita sau o invitatie din partea unei persoane care are sa-ti spuna un lucru important. 

CAPRICORN 

Abilitatile speciale pe care le ai te ajuta sa pari o adevarata profesionista in fata celor alaturi de care lucrezi. Multe persoane iti cauta sprijinul si iti ce ajutorul, astazi, iar tu te simti extraordinar.

VARSATOR

Nimic din ceea ce ai planuit nu iese asa cum ai vrut tu, insa asta nu inseamna ca lucrurile iau o intorsatura haotica.Toate schimbarile sunt in bine si spre finalul zilei te vei bucura ca lucrurile s-au intamplat diferit. 

PESTI  

Ai avut parte de cateva zile extrem de agitate, iar oboseala acumulata pare sa nu poata fi inlaturata cu nimic. Astazi iti doresti din tot sulfetul sa te odihnesti, insa inca nu ai incheiat maratonul cumparaturilor de Sarbatori.

related posts

Modifică setările cookies