Horoscop zilnic 21 decembrie 2020. Taurii își consolidează statutul profesional, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 21 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția lui Saturn cu Jupiter din Vărsător, de astăzi și intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Capricorn, în sectorul asociat carierei, deschide o nouă etapă în interesul tău pentru o cauză, un ideal. Vei avea șansa, printr-un prieten sau prin grupul din care faci parte, să ai niște realizări profesionale însemnate.

 

Taur

 

Conjuncția lui Saturn cu Jupiter, marele benefic, în Vărsător, de astăzi, în sectorul asociat carierei, ambițiilor și reputației profesionale, deschide o nouă etapă și te va ajuta să progresezi, să te bucuri de un succes profesional și să-ți consolidezi statutul profesional. Tot astăzi, are loc și intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Capricorn, în sectorul filosofiei de viață, al convingerilor și principiilor, așa că vei avea dispoziție de studiu, să te perfecționezi într-un domeniu și să-ți lărgești orizonturile.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Saturn, în Vărsător, în sectorul asociat idealurilor, sistemului de valori, studiilor, străinătății și schimburilor de experiență. Se deschide o nouă etapă, în care îți vei ajusta convingerile, lucru care va avea impact și asupra carierei, dar și a veniturilor. Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Capricorn, în casa transformărilor și a finanțelor, unde va trebui să reorganizezi situația financiară. 

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Saturn, în Vărsător, în sectorul finanțelor, intimității și transformărilor, care marchează începutul unei etape de transformări profunde și schimbări importante în viața de cuplu. Despre toate acestea, vei discuta cu partenerul de cuplu, începând de astăzi, de când Mercur intră în zodia Capricorn, în casa relațiilor și a mariajului și-ți dă ocazia să puneți la punct un plan pe termen lung.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Saturn, în Vărsător, în sectorul căsătoriei și relațiilor personale, dar și a celor profesionale. Se deschide o nouă etapă, în care vei acorda prioritate relațiilor. Privind afacerile sau domeniul profesional, tot de astăzi, Mercur ajunge în Capricorn, în casa muncii, așa că-ți dă ocazia să-ți evaluezi relațiile cu colegii, cu cei cu care desfășori activități, poți negocia colaborări noi și încheia parteneriate. Totodată, ți se dă ocazia să înveți de la cei mai buni.

 

Fecioară

 

Conjuncția lui Saturn cu Jupiter din Vărsător, care se formează astăzi, în sectorul muncii și al sănătății, deschide o nouă etapă în sfera profesională. Va trebui să cooperezi să-ți schimbi unele mentalități pentru a putea avea rezultate. Posibil să-ți schimbi domeniul în care activezi, însă va trebui să-ți dai seama ce anume ti-ar aduce satisfacție. Tot astăzi, intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Capricorn, în sectorul sentimental, al aventurii, copiilor și creativității, îți va aduce dispoziție de flirt sau ai în plan să reiei o legătură cu o persoană cu care ai mai avut în trecut o relație sau doar ai cochetat cu ideea de a fi împreună.

 

Balanță

 

Conjuncția lui Saturn cu Jupiter, care se formează, astăzi, în zodia Vărsător, în sectorul iubirii, romantismului, aventurilor sentimentale, a flirtului, copiilor și distracțiilor, deschide o nouă etapă în viața ta în aceste domenii. Posibil să realizezi că vrei o relație serioasă, să-ți întemeiezi o familie. Te va ajuta Mercur care, tot de astăzi, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul vieții de familie, și vei putea să-ți exprimi sentimentele, dorințele, dar și intențiile. 

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Saturn, din Vărsător, în sectorul vieții de familie, al căminului, copilăriei și patrimoniului. Se deschide o nouă etapă, în care vei acorda prioritate acestor domenii de viață. Tot astăzi, și Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat comunicării, gândirii, schimbului de opinii și este posibil să începi să-ți pui tot felul de întrebări, să te intereseze lucruri din trecut sau teme legate de securitatea emoțională.

 

Săgetător

 

Conjuncția lui Saturn cu Jupiter, care se formează, astăzi, în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu frații, deschide o nouă etapă în viața ta, în aceste domenii. Ești invitată să-ți îmbunătățești modul în care interacționezi cu ceilalți. Totodată, descoperi metode noi de a câștiga bani, altele decât cele de până acum. Mercur intră și el, astăzi, în zodia Capricorn, în casa banilor, susținând negocierile și anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Saturn, din Vărsător, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă și al resurselor și valorilor personale. Se deschide o nouă etapă, în care prioritatea ta vor fi banii și consolidarea situației materiale. Tot astăzi, Mercur, ajunge în semnul nașterii tale și te va susține să-ți faci cunoscute abilitățile, competențele, în cazul în care ești în căutarea unui job.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Jupiter, marele benefic, cu Saturn, din Vărsător, în casa personalității tale. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care trebuie să lași în urmă trecutul și să vină spre tine schimbările de care ai nevoie, să fii activă și determinată să-ți atingi obiectivele. Tot astăzi, Mercur ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat subconștientului. Astrul comunicării te va ajuta să-ți faci un bilanț în sfera sentimentală.

 

Pești 

 

Conjuncția lui Saturn cu Jupiter, care se formează, astăzi, în zodia Vărsător, în sectorul subconștientului, izolării, meditației, introspecției, trecutului, deschide o nouă etapă în ce privește frământările tale și vindecarea sufletească. Urmează o perioadă de bilanț interior, va trebui să-ți rezervi timp pentru tine, să reflectezi mai mult la acțiunile tale și să-ți dai seama ce anume îți dorești, ce te împlinește.

Share în bucate: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies