Horoscop zilnic 21 decembrie 2021. Balanțele găsesc un echilibru între familie și carieră, ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 21 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale se dinamizează și timp de o lună ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională, să te faci remarcată sau să atragi parteneri în proiecte noi.

 

Taur

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat studiilor, perfecționării și dezvoltării profesionale, lărgirii orizonturilor cunoașterii și principiilor de viață, se dinamizează timp de o lună, iar preocuparea ta principală vor fi studiile, obținerea unui atestat/diplomă, susținerea unor examene, înscrierea la niște cursuri, seminarii, ateliere sau schimburi de experiență profesională.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat intereselor materiale, a datoriilor, impozitelor, taxelor, banilor și resurselor financiare pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane va fi activat timp de o lună, în care vei fi interesată să-ți faci ordine în situația financiară. Totodată, se activează și sectorul intimității, încrederii reciproce și transformărilor.

 

Rac

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor, va fi activat timp de o lună, în care vei fi interesată să faci niște schimbări în relația de cuplu, care devine importantă. Totodată, vei pune bazele unor noi relații profesionale.


Leu

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat muncii și sănătății se activează pentru o lună și vei fi interesată și determinată să-ți urmezi obiectivele profesionale, să te afirmi. Din punct de vedere al sănătății, este recomandat să începi o dietă și să ai un stil de viață sănătos.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității, activităților de relaxare și pasiunilor, va fi activat timp de o lună. Vei fi interesată de sfera sentimentală, de relația cu copiii dacă ești părinte. Este o perioadă bună pentru vacanțe sau să-ți valorifici o pasiune, din care poți obține beneficii financiare.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relația cu părinții, va fi activat timp de o lună. Preocupările tale principale vor fi familia, relația cu părinții sau regimul/administrarea unei locuințe. Dacă ai fost preocupată mai mult de carieră decât de familie, acum este momentul să găsești un echilibru.

 

Scorpion


Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinii, dezbaterile, acumularea de informație și deplasările vor fi activate timp de o lună. Așadar, ești preocupată să înveți lucruri noi, să-ți îmbunătățești cunoștințele, ești interesată să rezolvi prin comunicare situațiile apărute și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din salarii sau din activități extraprofesionale se activează pentru o lună. Așadar, ești determinată să-ți mărești veniturile, să reduci cheltuielile care nu sunt necesare.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia nașterii tale, vei avea mult mai multă energie, putere și determinare în următoarea lună. Dacă ești singură, s-ar putea să fii deschisă unei relații, să faci o schimbare în viața ta.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, pe sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației și introspecției, urmează o lună de zile, în care vei fi mai interiorizată, interesată de frământările tale interioare, de a face planuri pe termen lung, un bilanț și de a elimina din viața ta persoanele care te țin în loc să evoluezi.

 

Pești

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn, sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, grupurilor de care aparții, proiectelor, planurilor, strategiilor pe termen lung este activat timp de o lună. Poți relua proiecte mai vechi, abandonate sau te poți implica în proiecte noi, cu prietenii sau cu oameni cu care ai mai lucrat.

 

related posts

Modifică setările cookies