Horoscop zilnic 21 decembrie 2022. Fecioarele își valorifică o pasiune din care obțin avantaje materiale, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 21 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale se dinamizează începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn. În următoarea lună, ai șansa să-ți demonstrezi abilitățile, experiența profesională, să te remarci sau să atragi potențiali parteneri în diverse proiecte.

 

Taur

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat studiilor, cunoașterii, filosofiei și sistemului de valori personale. Preocuparea ta principală va fi obținerea unui atestat profesional/diplomă, înscrierea la cursuri de dezvoltare/perfecționare profesională sau schimburi de experiență. Deasemenea poți face o călătorie, care să-ți schimbe principiile și credințele după care te ghidezi în viață.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul și alte persoane, taxele, impozitele, dar și sfera intimă. Așadar, în următoarea lună ești interesată de aceste domenii.

 

Rac

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, relația de cuplu devine importantă, investești mai mult. În sfera profesională ar putea să apară unele schimbări în parteneriatele profesionale.

 

Leu

 

Sectorul asociat sănătății și activităților profesionale se activează de astăzi, de când Soarele începe să traverseze zodia Capricorn. La serviciu vei fi determinată să-ți urmezi obiectivele. În ceea ce privește sănătatea, este nevoie să ai mai multă grijă de tine și astrele te invită să adopți unui stil de viață sănătos. 

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Soarele începe să traverseze zodia Capricorn și vei fi interesată mai mult de sfera sentimentală. Dacă ești părinte, te preocupă relația cu copiii și te vei implica mai mult în activitățile acestora. De asemenea, este posibil să valorifici o pasiune, din care poți obține avantaje materiale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele începe să traverseze zodia Capricorn, iar preocupările tale principale, din următoarea lună, vor fi familia, viața de familie, relația cu părinții și regimul unei locuințe. Ești invitată să găsești un echilibru între carieră și familie.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat deplasărilor, comunicării și schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe și relației cu frații. Așadar, vei fi preocupată să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizontul cunoașterii și să-ți îmbunănătățești relația cu frații/rudele.

 

Săgetător

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale se dinamizează începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Capricorn. Vei fi determinată să-ți suplimentezi veniturile, prin activități extraprofesionale.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul personalității. Așadar, astrul zilei îți dă energie, putere, determinare să începi proiecte noi. De asemenea, dacă ești singură, ești deschisă unei noi relații.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat subconștientului, introspecției, meditației și trecutului, așa că este un prilej bun pentru a-ți analiza viața. Introspecția te va ajuta și este recomandat să lași în urmă lucrurile și persoanele care te țin în loc să evoluezi.

 

Pești

 

Începând de astăzi, timp o lună, Soarele tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat proiectelor, planurilor de viitor, vieții sociale și prietenilor. Posibil să te implici, împreună cu niște prieteni, în proiecte noi sau să primești oferte de colaborare de la foști colegi/șefi.

related posts

Modifică setările cookies