Horoscop zilnic 21 februarie 2020. Vărsătorii vor casă nouă, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 21 februarie 2020.


Berbec

Ar fi bine să crezi în predispoziția astrelor și să dai curs impulsului de a face o surpriză partenerului, pentru că ai toate șansele să îl surprinzi. Viața ta se învârste acum în jurul partenerului și vei avea dese ocazii să vă bucurați de prezența celuilalt.

 

Taur

Șeful te invită la un dialog, în care îți propune să preiei un proiect. Sunt șanse pentru câștiguri însemnate, vei munci mult, dar satisfacțiile vor fi pe măsură. Dacă ești singură, flirtezi cu un coleg, care te invită la o întâlnire.

 

Gemeni

Te caută un prieten din străinătate, care te roagă să îl ajuți într-o problemă administrativă sau financiară. Vei fi nevoită să faci niște deplasări pentru a-i rezolva problemele. Surpriza va fi că primești o invitație de a petrece câteva zile la vară în compania lui.

 

Rac

Ești fericită că pe toate planurile ai realizări, în special în sfera sentimentală, unde astăzi ți se pregătește o surpriză și petreci o seară pasională. La serviciu ar fi indicat să-ți stabilești prioritățile pentru a nu mai fii nevoită să lucrezi peste program!

 

Leu

Ți se face astăzi dor să pleci într-un minisejur, undeva în străinătate. Nu mai stai pe gânduri și-ți informezi partenerul că începi să cauți oferte. La locul de muncă, apar surprize neașteptate în conducerea departamentului în care lucrezi. Posibil să aibă loc o reorganizare la nivelul conducerii.

 

Fecioară

În prima parte a zilei, ai parte de o surpriză la locul de muncă și anume una dintre întâlnirile cu un asociat, partener de afaceri sau colaborator se poate transforma într-o întâlnire romantică. Încă nu dai curs invitației, refuzi politicos, pentru că vrei să te gândești mai mult, dacă într-adevăr vrei să te implici într-o nouă poveste de dragoste.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi este favorabil relațiilor de iubire, unde poți să ai parte de o surpriză. Pasiunea este la cote înalte și ziua se termină cu o cină romantică, într-un cadru intim. Cum nu totul merge ca pe roate, la serviciu, întâmpini unele probleme în rezolvarea sarcinilor. Ca de fiecare data, nu din cauza ta, ci a altor colegi care nu-și fac treaba la timp.

 

Scorpion

Apar astăzi tot felul de surprize în familie și pare că vei fi negociatorul într-o chestiune, care ține de administrarea unui bun de valoare. Dacă lucrurile nu se rezolvă amiabil, astrele te fac peste măsură de autoritată, în detrimentului celor din familie, care au curajul să te înfrunte.

 

Săgetător

Astăzi este favorabilă comunicarea și te faci remarcată în cadrul sedințelor și întâlnirilor cu șefii și cu partenerii cu care colaborezi. Nu te lăsa acaparată de toate problemele apărute și dacă ești singură, fii atentă în jurul tău pentru că ai toate șansele să cunoști pe cineva cu care să rezonezi din prima.

 

Capricorn

Configurația astrală de astăzi anunță o zi favorabilă negocierilor financiare. Posibil să fii tentată să faci un cadou partenerului sau dacă ești părinte, să achiziționezi un device copilului. Seara vin în vizită niște rude și petreceți în familie o seară liniștită.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi te ajută să iesi în evidență cu ideile tale originale. Se anunță o zi favorabilă noilor proiecte, socializezi mai mult, legi prietenii și te preocupă viitorul tău profesional. Totodată, te gândești tot mai des să schimbi casa, însă lucrurile nu se leagă încă și acest lucru te stresează.

 

Pești

Deși stai mai mult izolată astăzi, ai o stare bună și fizică și psihică și nu vrei să ți-o strice nimeni sau vreun eveniment neașteptat. Vrei să fii doar tu cu tine, să citești, să te uiți la un serial sau să mergi la o activitate de relaxare, așa că vei cheltui o sumă importantă pentru a-ți face niște plăceri.

Pe PROTVPLUS ai acum și documentare cu vedetele de la Hollywood!

related posts