Horoscop zilnic 21 februarie 2021. Fecioarele găsesc un medic bun pentru problema de sănătate, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 21 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cum Mercur, astrul comunicării, își reia mișcarea directă, de astăzi, vei observa că toate planurile tale de viitor încep să prindă contur, lucrurile să se miște, iar cu prietenii și cu persoanele din grupurile sociale din care faci parte, începi să ai o relație mai bună.

 

Taur

 

De astăzi, vei observa că în sfera profesională încep să se miște lucrurile, iar relația cu șefii să se îmbunătățească, grație revenirii lui Mercur la mișcarea directă. Acum poți lua liniștită decizii, fără să mai existe situația în care să nu știi dacă faci bine sau dacă direcția pe care mergi este bună. 

 

Gemeni

 

De astăzi, de când Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, vei știi clar ce îți dorești de la viață și ce drum să urmezi. A fost greu, timp de trei săptămâni, să ți se dea peste cap tot sistemul de convingeri și valori, însă acum s-a așezat pe alte baze.

 

Rac

 

Începând de astăzi, scapi de retrogradarea lui Mercur din zona financiară, care timp de trei săptămâni, a rascolit situația banilor deținuți în comun cu partenerul, moștenirile, creditele, impozitele, datoriile către alte persoane. Vei fi în stare să iei decizii raționale, fără să te mai temi că faci greșeli.

 

Leu

 

După trei săptămâni, în care Mercur a răscolit relațiile cu partenerul de cuplu și cu partenerii de afaceri, de astăzi, poți răsufla ușurată, că situația se va îmbunătăți și totul reintră pe un făgaș normal. Vei găsi mai ușor soluții la probleme și nu va mai fi atâta tensiune în cuplu sau în relațiile cu cei cu care desfășori activități în sfera profesională.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin casa muncii și a sănătății. Lucrurile se limpezesc la locul de muncă, iar în ceea ce privește starea sănătății, dacă ai avut probleme, acum poți găsi un medic, care să-ți găsească tratamentul potrivit. Totodată, realizezi că trebuie să adopți un stil de viață sănătos.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, poți să te bucuri de faptul că Mercur, astrul comunicării, și-a incheiat mersul retrograd prin sectorul amoros, unde ți-a tot rascolit sentimentele. Vei scăpa de tensiunile din cuplu și nu vei mai gasi motive de ceartă. Totodată, comunicarea deschisă va rezolva multe dintre problemele voastre.

 

Scorpion

 

Cum Mercur, astrul comunicării, își revine, de astăzi, la mișcarea directă, vei scăpa de tensiunea și de dialogurile transformate în certuri, în relațiile de familie. Lucruri pe care în mod normal nu le-ai fi spus, în ultimele trei săptămâni, ai avut curajul să le spui, sperând ca astfel vei rezolva o serie de chestiuni familiale. Totodată, ai realizat că trebuie să te implici mai mult în chestiunile de familie, iar problemele apărute să le rezolvi din timp, să nu le mai lași să se agraveze.

 

Săgetător

 

Astăzi, vine cu o veste bună pentru tine, pentru că Mercur, poziționat pe sectorul asociat comunicării, revine la mișcare directă, și nu-ți mai afectează rațiunea, gândirea și comunicarea. Dacă în ultimele trei săptămâni ai intrat în conflict cu toată lumea, de astăzi poți răsufla ușurată că lucrurile revin la normal în interacțiunea cu ceilalți.

 

Capricorn

 

Dacă timp de trei săptămâni, sectorul banilor a fost răscolit și ai încercat sa obții o mărire salarială, de azi ai toate șansele să se limpezească lucrurile și doleanțele tale să fie îndeplinite. Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă, așa că de acum încolo, solicitările tale se vor face auzite.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, poți răsufla ușurată, pentru că ai scăpat de Mercur retrograd, care în ultimele trei săptămâni, te-a răscolit. Introspecția și autoevaluarea au avut rolul lor. Bucură-te că acum poți lua decizii în sfera personală, fără să mai ai tendința să te răzgândești!

 

Pești

 

Mercur, planeta comunicarii si a guvernatorului casei relațiilor, își reia mișcarea directă, de astăzi, așa că te poți bucura că totul reintră în normal și în cuplu și în relațiile de afaceri, unde ai tot discutat termenii unui contract, pe care nu ai reușit să îl semnezi încă.

 

Cristina Ich a dăzvaluit ce i-au cerut fanele din comunitatea LGBT să facă, dupa ce s-a sărutat cu altă femeie

related posts

Modifică setările cookies