Horoscop zilnic 21 februarie 2022. Taurii dau dovadă de gelozie și posesivitate în relația de cuplu, Capricornii se remarcă la job


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 21 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea ca astăzi să te preocupe banii proveniți dintr-o tranzacție imobiliară sau să mergi la un notar să te informezi de actele necesare pentru a pune în ordine un dosar al unui imobil sau teren. În ce privesc banii pe care îi câștigi, acest plan este instabil, de când Uranus a intrat în casa banilor (mai 2018) și ai parte numai de surprize, blocaje sau amânări neașteptate.

 

Taur


Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de chestiunile gospodărești, de sarcinile de la serviciu sau de o problemă de sănătate, după prânz intervin chestiuni parteneriale, discuții despre un contract/parteneriat, despre posibilitatea începerii unui proiect nou. Relația de cuplu merge bine, deși astăzi s-ar putea să dai dovadă de gelozie și posesivitate, iar partenerul să reacționeze pe măsură.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu un volum mare de muncă la serviciu și cu multe dialoguri în contradictoriu cu colegii, pentru că aveți mentalități și principii diferite. Deși ai susținerea sefilor într-o situație care te blochează, te deranjează atitudinea unui/unei coleg/e, care în loc să-ți dea o mână de ajutor, mai rău de încurcă și va trebui singură să decizi ce cale urmezi.

 

Rac


Începi ziua cu rezolvarea unor chestiuni care țin de casă și gospodărie, după care se activează sectorul asociat iubirii, fericirii, copiilor, creativității, aventurii și relaxării. Deși îți dorești să te afli undeva într-o stațiune să te relaxazi împreună cu partenerul, copiii sau familia și acest lucru nu este posibil, de visat îți poți permite, chiar să vizionezi niște imagini, să te transpui într-o lume care să te țină departe de agitația cotidiană.

 

Leu


Începi ziua cu mici deplasări în scop personal, privind sănătatea și continui cu chestiuni organizatorice gospodărești. Nu te afli într-o dispoziție prea bună și astrele îți recomandă să stai departe de tensiuni, mai ales cu partenerul de cuplu, pe care ai tendința să-ți proiectezi toate nemulțumirile.

 

Fecioară


Cu Luna prin casa comunicării, gândirii, dezbaterilor și acumulării de cunoștințe, se anunță o zi foarte activă în toate formele de comunicare: telefoane, emailuri, ședințe, întâlniri și poate chiar și deplasări. În planul personal, s-ar putea să lămurești, prin comunicare, o chestiune importantă în cuplu.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, mai ales pentru cheltuielile casei sau pentru a ajuta un membru al familiei care are nevoie de o sumă de bani. Dacă ești părinte, s-ar putea să intervină o dispută între tine și copii, pentru că nu ești de acord să achiziționezi ceva ce-ți cere acesta. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să nu fiți pe aceeași lungime de undă privind o activitate de relaxare, organizarea unei petreceri sau a unui sejur.


Scorpion


Luna îți traversează, astăzi, sectorul subconștientului și te face mai sensibilă și iritată de unele chestiuni și dialoguri, care apar în familie sau cu unele rude, pe care nu reușești să le pui la punct, atunci când apar dispute și tensiuni. Ești nemulțumită de o situație, care se repetă și care nu-și găsește rezolvarea.

 

Săgetător


Registrul astral de astăzi vine cu proiecte noi, cu întâlniri cu prietenii și strategii pe termen lung pentru suplimentarea veniturilor. S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă la serviciu, însă cineva îți sare în ajutor la momentul potrivit. În partea a doua a zilei, îți ceri niște drepturi bănești.


Capricorn


Astăzi, unul dintre proiectele tale este amânat sau blocat și faci eforturi să iasă așa cum îți dorești. Luna îți traversează casa șefilor și a segmentului socio-profesional și te faci remarcată printr-o idee, o soluție, un dialog. Ai multă putere de muncă și rezultatele sunt pe măsură.

 

Vărsător

 

Astăzi Luna îți traversează casa înțelepciunii, cunoașterii, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, principiilor și convingerilor de viață și s-ar putea să te antrenezi în dialoguri pe diverse teme. Atenție, însă, că s-ar putea ca principiile tale de viață să nu fie aceleași cu ale celor cu care interacționezi și de aici să iasă scântei! În partea a doua a zilei, programezi o călătorie.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu bani, cu proiecte noi sau partenerul este cel care va susține cheltuielile din următoarea perioadă dacă decideți să faceți o investiție. Posibil să primești niște bani și de la familie sau de la un membru al familiei care îți returnează o datorie. În planul relațional, îți dorești o apropiere profundă de partener.

related posts

Modifică setările cookies