Horoscop zilnic 21 februarie 2023. Taurii au parte de surprize în plan sentimental, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 21 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

La nivel interior ești răscolită de niște evenimente sau discuții cu cineva apropiat. În planul sentimental, ești pe care să faci niște schimbări importante, să începi un capitol nou. În planul profesional, ai preocupări tot mai dese pentru a începe o activitate independentă.

 

Taur


Astăzi este posibil să fii dezamăgită de relația cu un prieten sau de un contract de colaborare, pentru că una ți se promite și alta se întâmplă. Ai nevoie de siguranță materială și să fii remunerată așa cum v-ați înțeles. De asemenea, se dinamizează și axa sentimentală, unde s-ar putea să ai niște surprize, și nu toate plăcute.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Nu veți fi pe aceeași lungime de undă. Mai mult de atât, s-ar putea să te enervezi și să intri în conflicte. Nu-ți strica imaginea, pentru că vei avea de pierdut!

 

Rac


Posibil astăzi să ai parte de discuții în contradictoriu cu prietenii sau cu persoane cu care lucrezi într-un proiect. Discuțiile vor fi în contradictoriu și este posibil să vă certați de la niște nimicuri. Și mentalitățile sunt diferite, dar s-ar putea să faci un compromis.

 

Leu


Contextul astral de astăzi este dinamic și provocator la capitolul relații, căsătorie, asocieri și parteneriate profesionale. Aspectul dizarmonic care se formează între Mercur, din casa relațiilor și Uranus, din casa șefilor, autorității și imaginii, ar putea să strice lucrurile, pentru că te ambalezi prea tare într-o chestiune, care se poate rezolva destul de ușor.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară unele discuții la locul de muncă, cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Ai grijă la tonul pe care îl folosești, pentru că s-ar putea să intri foarte ușor în dispute și să strici niște relații!

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să apară discuții pe teme financiare cu partenerul de cuplu, legate de o plecare sau un eveniment la care trebuie să mergeți în weekend. La serviciu, ești dezamăgită de unele decizii ale șefilor, de reorganizarea muncii și a programului de lucru.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să fii dezamăgită de o discuție pe care o ai cu partenerul de cuplu. Deși nu aveai intenția să intri în conflicte, este posibil să vă certați, dacă nu reușiți să ajungeți la o cale comună de comunicare.

 

Săgetător


Ai grijă, astăzi, cum gestionezi dialogurile cu colegii de serviciu sau cu rudele, pentru că este posibil să intri în conflicte de idei! De asemenea, dacă ai de făcut niște deplasări pe la instituții să obții niște acte, apar amânări, blocaje sau nu ajungi deloc, din cauza unor evenimente care apar în familie.

 

Capricorn

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și s-ar putea să apară informații, care să-ți aducă dezamăgiri. În planul sentimental, este posibil să apară niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de administrarea unor fonduri financiare comune, plăți.

 

Vărsător


Astăzi, te preocupă situația financiară, plățile și încasarea unor sume de bani dintr-o activitate extraprofesională. Pe de altă parte, Mercur, astrul comunicării, formează un aspect dizarmonic cu Uranus, guvernatorul tău, așa că este posibil să nu fii prea comunicativă, iar atunci când comunici să o faci pe un ton mai agresiv.

 

Pești

 

Luna îți traversează și astăzi semnul zodiacal și este posibil să încerci să rezolvi niște chestiuni de familie. Pe de altă parte, Mercur, astrul comunicării, plasat într-o casă a izolării și frământărilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa comunicării, semn că în activitatea profesională s-ar putea să intri în conflicte de idei cu colegii, să primești vești neașteptate sau care să-ți dea planurile peste cap.

related posts

Modifică setările cookies