Horoscop zilnic 21 ianuarie 2020. Racii se ceartă la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 21 ianuarie 2020.


Berbec

Preocupările tale de astăzi sunt pentru studii și pentru relațiile cu persoane aflate în străinătate. Posibil să primești vești legate de o bursă de studiu, să începi un curs desfășurat online, o propunere de job în străinătate sau de la o firmă care lucrează cu firme din afara țării.

Citește și Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020. Racii cunosc o persoană fermecătoare, ce se întâmplă cu Taurii

Taur

Astăzi faci eforturi pentru a drămui și administra finanțele sau o moștenire. Totodată, cineva din familie ar putea să te pună beneficiarul unei sume de bani sau a unor bunuri. La serviciu, te poți aștepta la blocarea unor proiecte până când se aprobă o sumă de bani.

 

Gemeni

Configurația astrală de astăzi aduce unele dispute cu partenerul de viață sau cu asociații. Dacă este vorba de dialogul cu partenerul de cuplu, neînțelegerile pot să fie de natură financiară, iar dacă este vorba de partenerii de afaceri, dialogul cu aceștia va fi marcat de neîncredere sau nesiguranță, pentru că vei descoperi niște nereguli.

 

Rac

Se anunță o zi destul de agitată la locul de muncă. O simplă neînțelegere poate duce la o adevărată ceartă cu unul dintre colegi. Mai bine ar fi să faci tot posibilul să eviți disputele la serviciu, deoarece riști stricarea relațiilor.

 

Leu

Contextul astral de astăzi favorizează întâlnirile romantice sau petrecerea timpului într-un mod relaxant. Dacă la locul de muncă sarcinile se vor inmulți, singurul lucru prin care ai putea să te destresezi după serviciu, este să mergi undeva unde să te relaxezi.

 

Fecioară

Posibil astăzi să ai o dispută cu unul dintre membrii familiei din cauza treburilor casnice sau a banilor. Ar fi bine să aplanezi conflictul pentru a nu degenera într-o ruptură iremediabilă. 

 

Balanță

Ai ocazia astăzi să spui ce te nemulțumește la serviciu legat de condițiile de muncă, salarizare și programul de lucru. În planul relațiilor constați și acolo ca dialogul cu partenerul este dificil. Deși încerci să aplanezi conflictele, te trezești în mijlocul unei furtuni.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi te ajută să câștigi o sumă de bani. Te faci remarcată la locul de muncă și poți începe o activitate independentă cu sprijinul prietenilor. În sectorul sentimental, dacă ești singură, norocul îți surâde și conjunctura astrală crează premizele unei relații de iubire.

 

Săgetător

În ciuda unor tensiuni în cuplu, reușești astăzi să depășești momentele delicate. În planul profesional, ai putea lua în considerare regândirea unui proiect și conceperea unui plan de lucru pe termen mediu și lung.

 

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să ți se dea peste cap tot programul din cauza unor sarcini apărute neașteptat. În ceea ce privesc finanțele, sunt șanse să obții o sumă de bani dintr-o speculație financiară. În dragoste, faci eforturi să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul.

 

Vărsător

Astăzi, ar fi indicat să îi prezinți și partenerului planurile tale de vacanță și să îl lași și pe el să îsi dea cu parerea. În a doua parte a zilei ai posibilitatea să te întâlnești cu persoane cu care poți începe un proiect.

 

Pești

Astăzi, dorința ta de a experimenta lucruri noi, se împlinește. Ești deschisă oportunitiților de dezvoltare în planul profesional și încerci să atragi atenția asupra ta prin strategiile pe care le abordezi în carieră. Totodată, te înconjori de persoane care au preocupări similare cu ale tale.

related posts