Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021. Balanțele au nevoie de o pauză în relația amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil o parte din planurile pe care le-ai făcut astăzi să nu se materializeze și să te agiți mai mult decât este nevoie. Sectorul financiar este cel vizat. Posibil să-ți fi rămas niște restanțe de ieri și astăzi nu te lași până nu le rezolvi.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi ar trebui să prevestească o zi bună pentru tine, însă este posibil să ai niște confruntări cu superiorii sau cu părintele cu autoritate din familia ta. Evită totuși discuțiile aprinse, pentru că nemulțumirile tale pot ajunge și în sfera relațională și să apară și acolo unele conflicte de idei.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să-ți oferi ajutorul unui prieten/ă, să-i fii suport moral și să încerci să îl/o ajuți să vadă lucrurile și din altă perspectivă. În partea a doua a zilei, te preocupă relația cu un amic cu care ți-ai dori să începi o poveste de iubire. Ai răbdare, că lucrurile se vor aranja cum nici nu gândești!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te pune pe gânduri și te îngrijorezi că o prietenie, un parteneriat sau un proiect pe termen lung nu evoluează în direcția dorită de tine. Motivul rupturii sau distanțării ar putea fi banii, o datorie sau o moșternire.

 

Leu

 

Posibil astăzi, să apară în relația de cuplu unele dispute din cauza deciziilor pe care le-ai luat în sfera profesională și care îți ocupă tot timpul. În ce privește munca la serviciu și împărțirea sarcinilor, ar putea să apară un conflict între tine și colegii care s-au învățat să-si faca doar jobul lor, fără să dea o mână de ajutor atunci când este nevoie.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să resimți efectele oboselii acumulate de mai multe săptămâni și a faptului că nu ai avut vacanță. Dacă ai putea, ar fi recomandat să-ți iei câteva zile libere, pentru că se anunță o perioadă solicitantă și ai nevoie să te refaci.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi declanșează unele nemulțumiri pe care le ai în legătură cu partenerul de cuplu și care vizează planul afectiv. Deși faci tot ce-ți stă în putere ca relația să meargă și să intrați în normal, parcă nimic nu iese conform planului. Poate ar trebui să luați o pauză, să vă dați fiecare seama ce vă doriți.

 

Scorpion

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce surprize și confruntări cu partenerul de cuplu, răsturnări de situație și evenimente pe care nu le-ai anticipat. Și la serviciu, vei avea parte de o surpriză neplăcută din partea unui coleg sau a unui colaborator cu care desfășori activități.

 

Săgetător

 

Chestiunile de ordin financiar, administrativ de la locul de muncă îți ocupă majoritatea timpului tău de astăzi. Posibil să fii nevoită să faci și niște deplasări, pentru a rezolva ceva pentru casă. Poate achiziționezi un bun de valoare mai mare, un laptop sau un device din sfera IT.

 

Capricorn

 

Dacă ești părinte, s-ar putea astăzi să te ocupi să rezolvi o serie de chestiuni care ține de copii, de școală, de educația lor, cursuri pe care le pot face în afara programului școlar. Dacă ești singură, ai parte de o surpriză în planul sentimental.

 

Vărsător

 

Preocuparea ta principală de astăzi este casa, familia, spațiul de locuit. Pentru că vrei cu orice preț să faci o shimbare, dacă ești în căutarea unei case, să închiriezi sau să cumperi/vinzi un imobil, posibil să-ți surâdă norocul. Dacă vrei să iei decizii rapide, partenerul va fi cel care te va opri, până verifică dacă totul este în regulă și poți face tranzacția.

 

Pești

 

Dispui astăzi de o energie și o stare de spirit pozitivă și ar fi recomandat să reflectezi la viitor și la care sunt obiectivele tale pe termen lung. Sectorul comunicării, gândirii, informației și acumulării de cunosțințe este favorizat, așa că s-ar putea să ai o idee originală, care să fie exact soluția de care ai nevoie în momentul de față.

 

BEST OF 3 Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies