Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022. Taurii ar putea să-și facă un iubit din străinătate, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 21 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ai ambiții mari în carieră. Beneficiezi și de o capacitate mare de muncă și ești motivată să-ți duci la capăt obiectivele. S-ar putea să fii interesată să-ți renegociezi anumite sarcini sau responsabilități. Totodată, revizuiești planurile pe termen lung și îți dorești să-ți îmbunătățești competențele.

 

Taur

 

S-ar putea, astăzi, să fii interesată să-ți reevaluezi nevoile afective sau relația de cuplu. Dacă ești singură și au venit spre tine oportunități de a intra într-o relație cu cineva din străinătate sau care aparține altei culturi, stai pe gânduri și analizezi, dacă să te implici sau nu. Totodată, dacă trebuie să susții un examen, o prezentare, vei face o impresie bună și vei înregistra un succes.

 

Gemeni

 

Recomandarea astrelor este să nu iei decizii importante, care privesc familia sau locuința, pentru că este posibil să te răzgândești. Chiar dacă lucrurile par să intre pe un făgaș normal sau ești pe cale să primești ajutor de la o rudă, lucrurile nu sunt chiar atât de ușoare precum par. S-ar putea să ai, în zilele următoare, de surprize neplăcute din partea acestora.

 

Rac

 

Ai multe idei, astăzi, de a-ți petrece timpul cu partenerul sau cu familia. Organizezi activitități interesante pentru a scăpa de rutina zilnică. La serviciu ai așteptări prea mari și riști să fii dezamăgită. Folosește resursele de care dispui pentru a arăta ce poți, însă nu te suprasolicita mai mult decât este nevoie!

 

Leu

 

Chiar dacă în cuplu ies la suprafață anumite neînțelegeri, care provoacă dispute, cel mai probabil legate de administrarea finanțelor, astăzi este o zi în care găsești punți comune de comunicare cu partenerul.  Ești receptivă la propunerile acestuia și găsiți împreună soluții la problemele apărute.

 

Fecioară

 

Cu Luna în zodia ta, astăzi, s-ar putea întâmpla evenimente, care te privesc personal și care anunță noi începuturi privind o relație. Ai chestiuni din trecut pe care trebuie să le rezolvi, care privesc felul cum vezi lucrurile din punct de vedere al principiilor după care te ghidezi în viață, dar pentru a lăsa noul să intre în viața ta, trebuie să fii deschisă.

 

Balanță

 

Astăzi, s-ar putea să găsești înțelegere sau ajutor din partea familiei într-o chestiune personală sau care poate ține și de sănătate. Totodată, încerci o reorganizare a vieții de familie, astfel încât să ai destul timp și pentru proiectele tale profesionale, unele abandonate, pe care vrei să le reiei.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu prietenii și ceri sfaturi în ce privește o relație sentimentală. Nu prea ești sigură ce-ți dorești, dacă să te implici într-o relație nouă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, speri să obții niște clarificări, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă ești dispusă să fii sinceră și deschisă.

 

Săgetător

 

Este posibil ca astăzi să ai o perspectivă nouă asupra unor lucruri, datorită apariției unor informații, care-ți pot da peste cap anumite planuri profesionale. Au loc schimbări la serviciu, care, pe termen lung, sunt de bun augur, chiar dacă nu vezi acum acest lucru și ai niște îngrijorări.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să ai o prestație bună dacă trebuie să prezinți o lucrare, un proiect, susții un interviu sau un examen. Totodată, în planul afectiv ai o revelație legată de o schimbare pe care intenționzi să o faci. 

 

Vărsător

 

Cu Luna în casa intimității, astăzi, te gândești mai mult cum să te apropii de partenerul de cuplu. Chiar dacă Mercur este retrograd și-ți scoate în față trecutul, care te răscolește de cele mai multe ori, tot el te ajută să descoperi soluții pentru ca viața ta afectivă și relația cu partenerul să fie armonioasă.

 

Pești

 

Astăzi, cu Luna în casa relațiilor, te sfătuiești cu partenerul de cuplu cum să rezolvați o chestiune familială. De la aceste discuții ajungeți și laviața de cuplu și decideți să vă analizați comportamentul, astfel încât să vă înțelegeți mai bine și să eliminați tensiunile. 

Wine Trips România S2E9 | Mircea Radu a aflat secretul vinurilor albe și rose ale Cramei Jidvei

 

related posts

Modifică setările cookies