Horoscop zilnic 21 ianuarie 2023. Capricornii caută metode de suplimentare a veniturilor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Vărsător, care aduce noi începuturi și setarea unor obiective în sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, planurilor pe termen lung și proiectelor. Este momentul să fii deschisă spre tot ce vine spre tine din punct de vedere profesional, pentru că sunt șanse să începi o nouă etapă profesională, care să-ți aducă satisfacții.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează pe sectorul socio-profesional și te invită la noi începuturi. Este un moment bun să te lansezi, să te faci remarcată, să ai niște dialoguri cu șefii, să le spui propunerile/ideile tale, pentru că vor fi apreciate. De asemenea, te va preocupa și imaginea și statutul personal și este posibil să apară niște schimbări în aceste domenii.

 

Gemeni

 

Luna Nouă de astăzi se formează în zodia Vărsător și va deschide o nouă etapă în sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, relațiilor cu străinătatea, dar și în ce privesc convingerile de viață și modul cum gestionezi valorile/principiile în care crezi.

 

Rac

 

Luna Nouă din zodia Vărsător, de astăzi, deschide o etapă în planurile financiare și-ți dă șansa să se redresezi financiar. Fiind un domeniu al transformărilor profunde, poți iniția schimbări în mai multe domenii de viață, în special în planul intim, dacă ai traversat o perioadă cu probleme în relația cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Se deschid noi etape și ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe relația de cuplu, relațiile profesionale sau o asociere.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează în sectorul asociat muncii, activităților profesionale, sarcinilor, rutinei zilnice și sănătății. Ești invitată să faci o schimbare în aceste domenii, iar din punct de vedere al sănătății este recomandat să începi o dietă sau un stil de viață sănătos, pentru a putea să te reechilibrezi.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, distracției, vacanțelor, copiilor și creativității. Poți începe noi etape în aceste domenii. Ești invitată să-ți setezi obiective și să-ți concentrezi atenția, în următoarele două săptămâni, pe sfera sentimentală, relațiile cu copiii sau un proiect de creație, prin care-ți poți valorifica un talent.

 

Scorpion


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează în sectorul asociat vieții de familie, casei, patrimoniului și relațiilor cu părinții. De deschid noi etape în aceste domenii și ești invitată să-ți concentrezi atenția, în următoarele două săptămâni, pe aceste domenii.

 

Săgetător

 

Luna Nouă din zodia Vărsător, de astăzi, îți dă ocazia să începi o nouă etapă privind modalitatea în care comunici, gândești sau transmiți informația, negociezi, privind dialogul cu rudele, deplasările pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, dar și acumularea de informații.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți deschide o nouă etapă în planul financiar, prin reorganizarea finanțelor și revizuirea obiceiurilor financiare. În următoarele două săptămâni ești invitată să-ți setezi obiective financiare și să cauți să-ți suplimentezi veniturile.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți deschide o nouă în planul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care ești invitată să-ți setezi obiective pentru următorul an. 

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, meditației și trecutului. Ești invitată la un bilanț și eliminarea situațiilor și persoanelor din viața ta care te țin în loc să evoluezi. De asemenea, fenomenul astral deschide o nouă etapă de reflecție asupra chestiunilor care te frământă.

 

related posts

Modifică setările cookies