Horoscop zilnic 21 iulie 2020. Scorpionii au de rezolvat probleme în dragoste, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 21 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în sfera sentimentală, a aventurii și a copiilor. Chiar dacă este posibil să ai un volum mare de sarcini și să nu știi încotro să te împarți, gândul îți este la un partener din trecut, cu care te-ai întâlnit recent.

Taur

Astăzi, ești preocupată de casă, de regimul unei locuințe, de viața de familie în general. Dacă ai de rezolvat niște chestiuni birocratice cu acte care privesc casa, terenuri, află că este posibil să ai niște amânări din partea instituțiilor la care apelezi.

Gemeni

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, negocierilor, acumulării de informație și studiului. Totodată, vei avea beneficii financiare dacă știi să negociezi o colaborare. La serviciu, este posibil să intri în dialoguri în contradictoriu cu colegi cu care nu rezonezi.

Rac

Te preocupă, astăzi, situația financiară, a banilor din conturile de economii și faci un plan de economisire. Primești vești de la un prieten, care amână un eveniment important în viața acestuia. Totodată, dacă ți-ai planificat vacanța în străinătate, este posibil să primești vești care să nu te bucure.

Leu

În general, ești încrezătoare în forțele proprii și preocupată să ieși în evidență, Vei avea ocazia, astăzi, să atragi atenția, când primești vești despre rezultatul unui examen sau obținerea unei burse de studiu.

Fecioară

Astăzi, îți oferi ajutorul unui/unei coleg/ă. Posibil să preiei niște sarcini și să le duci la capat cu succes. În partea a doua a zilei, dispoziția ta nu este tocmai bună și vei critica la orice pas acțiunile partenerului.

Balanță

Un succes în sfera profesională ar putea să-ți deschidă drumul spre proiecte noi, așa că astăzi, fii atentă la oportunități, pentru că ai șanse să-ți suplimentezi veniturile. Legat de sfera sentimentală, ceri sfatul unei prietene, cum să procedezi într-o situație.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce voință și dorința de a te impune în fața colegilor și superiorilor. În sfera sentimentală, gândești și actionezi puternic, marcată de sentimente și de conștientizarea problemelor apărute, pe care vrei să le rezolvi.

Săgetător

Ți-ai dori să pleci într-o călătorie, însă în momentul de față nu se poate, așa că nu faci decât să visezi și să privești fotografii din vacanțele trecute. La serviciu, dacă ai de prezentat un proiect în fața unei comisii, este posibil să intervină niște schimbări în program.

Capricorn

Contextul astral de astăzi nu recomandă speculații financiare sau decizii importante în sfera financiară, pentru că pot să apară surprize și răsturnări de situație în accesarea unui credit sau termenii unui contract.

Vărsător

Astăzi, ești față în față cu o problema pe care ar trebui să o rezolvi în cuplu. Ești tentată să abordezi războinic situația și nu este cea mai bună variantă pentru a aplana un conflict. Gândește-te de două ori înainte să intri în dispute majore, care pot duce la rupturi definitive!

Pești

Posibil astăzi să ajuți pe cineva din familie sau pe unul dintre prieteni cu o recomandare către un medic sau faci rost de niște medicament, care nu se găsesc. Chiar dacă întâmpini niște probleme, nu te lași și rezolvi tot ce ți-ai propus.

related posts