Horoscop zilnic 21 iulie 2021. Scorpionii se îndrăgostesc de un prieten, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 21 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multă inspirație în proiectele la care lucrezi. Totodată, sunt avantajate activitățile de cercetare și studiu. Dacă ți-ai luat câteva zile de concediu, să pleci în vacanță în străinătate, ești pe ultima sută de metri cu pregătirile.

 

Taur

 

Posibil să recuperezi niște bani pe care i-ai împrumutat unui prieten sau dintr-un proiect, care se amână sau nu se mai desfășoară. Folosește-te de contextul astral, apelează la relații, pentru a găsi proiecte noi în care să te implici!

 

Gemeni

 

Dacă ești singură, contextul astral de astăzi te îndeamnă să faci cuceriri noi. Poți ieși cu prietenii la o cafenea, la o terasă în aer liber sau la o plimbare în parc. Sunt șanse să cunoști persoane noi, așa că fii deschisă!

 

Rac

 

Astăzi, s-ar putea să ai un interviu și să fii surprinsă când afli că recomandarea vine de la un fost șef. Ești preocupată de mărirea veniturilor și deschisă să-ți schimbi jobul cu unul mai bine plătit. În partea a doua a zilei, ieși în oraș cu prietenii sau cu foști colegi de serviciu.

 

Leu

 

Astăzi nu ar strica o mică evadare din stresul de zi cu zi. Așa că, ar fi recomandat să faci o rezervare pentru diseară și să petreci o seară romantică cu partenerul de cuplu. Suprasolicitarea de la locul de muncă și relațiile tensionate cu șefii îți aduc conflicte și cu partenerul, așa că este momentul să îndrepți până nu este prea târziu.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să fie o zi bună din punct de vedere intelectual pentru că ai un randament ridicat și ar trebui să profiți de el. Relația cu partenerul de viață este bună, faceți planuri de vacanță, dar și planuri pe termen lung, care includ o colaborare profesională împreună.

 

Balanță

 

Astăzi se anunță o zi bogată în dialoguri, negocieri și deplasări pe distanțe scurte. Ai ajutor de la prieteni sau de la cineva cu care lucrezi, într-o chestiune personală sau profesională. Cu sfera financiară nu stai prea bine, în sensul că vrei să faci multe achiziții vestimentare și în casă și nu dispui de sumele de care ai nevoie.

 

Scorpion

 

Din punct de vedere sentimental ai capacitatea de a te redresa după o relație care nu a funcționat. O relație de prietenie se îndreptă cu pași mici spre o poveste de dragoste. În partea a doua a zilei vei cheltui o sumă mai mare de bani.

 

Săgetător

 

Astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, este imposibil să nu te faci remarcată, să debordezi de energie și să organizezi programul tuturor, acasă sau la serviciu. Lucrurile încep să se miște și la serviciu, acolo unde au avut loc multe schimbări și a fost dat peste cap tot.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să nu te simți în largul tău și să vrei să stai mai mult izolată. Poți lua mai multe pauze, să te detașezi de tot ceea ce te înconjoară și să reflectezi la unele chestiuni personale pe care trebuie să le lămurești. La serviciu, ar fi recomandat să rezolvi sarcinile în ordinea priorităților, fără să depui prea multe eforturi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te invită să participi la evenimente din sfera socială și la petrecerea timpului cu prietenii. Posibil să organizezi o petrecere surpriză unui apropiat sau îți faci timp să petreci cu persoana iubită. La serviciu traversezi o perioadă mai liniștită.

 

Pești

 

Ești proactivă astăzi, iar superiorii remarcă acest lucru și te dau exemplu. Ideile tale originale primesc acordul acestora pentru a fi folosite în următoarele proiecte. În relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să apară unele opinii contradictorii referitoare la cheltuierea unor sume de bani comune.

 

related posts

Modifică setările cookies