Horoscop zilnic 21 iulie 2022. Gemenii solicită o mărire salarială după ce preiau noi sarcini, ce se întâmplă cu Capricornii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 21 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Taur ești determinată să obții niște sume de bani. Posibil să fie nevoie să faci niște achiziții pentru casă, să se strice un aparat electrocasnic sau ajuți o rudă cu o sumă de bani.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să reacționezi mai impulsiv în relația cu unii dintre șefi, pentru că te simți nedreptățită de o situație, care a avut loc în urmă cu ceva timp. Chiar dacă ești tentată să rupi niște contracte, gândește-te de două ori înainte să faci pasul! Și-n relația de cuplu pot să apară conflicte, așa că mai bine îți redirecționezi energia către lucruri constructive.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu tendința de a sta izolată, de a-ți redirecționa energia spre interior, să faci un plan, să te reechilibrezi, să poți lua o decizie în acord cu principiile și credințele tale. Posibil să fii presată de către șefi să preiei niște sarcini de la unul dintre colegii care a plecat, însă soliciți o mărire salarială. Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu accepți.

 

Rac

 

Atenție, astăzi, la relațiile cu prietenii, dar și la proiectele pe care le ai în plan să le începi cu un apropiat! Posibil să apară o situație neprevăzută, să nu mai poți obține o finanțare și astfel să se dea peste cap toate planurile tale.

 

Leu

 

Dacă te afli într-o călătorie, participi la un curs, un schimb de experiență sau trebuie să prezinți un proiect, susții un interviu în fața unei comisii, află că s-ar putea să apară evenimente neprevăzute, care să strice programul stabilit. Vei reuși într-un final să te adaptezi situației.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente neprevăzute în planul profesional, însă vor fi de bun augur pentru tine, pentru  că vei primi o mărire salarială sau un bonus la final de lună. Dacă intenționezi să pleci într-o călătorie sau trebuie să te întorci acasă, este posibil să apară evenimente surpriză, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Balanță


Evenimente neprevăzute pot avea loc astăzi în planul financiar, dar și-n relația de cuplu sau în relațiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau persoane cu care administrezi un buget. Recomandarea astrelor este să te adaptezi situației și să încerci să rezolvi pe cât posibil, fără să intri în prea multe conflicte.

 

Scorpion

 

Planurile tale de astăzi, care priveau petrecerea timpului cu partenerul de cuplu, în partea a doua a zilei, ar putea să fie date peste cap de o situație, care apare la serviciu, iar șefii te solicită să te ocupi. Și-n familie este posibil să fie nevoie să iei atitudine într-o chestiune, care apare neașteptat.

 

Săgetător

 

Ziua stă sub semnul surprizelor și a răsturnărilor de situație la locul de muncă. Poți afla vești legate de încheierea bruscă a unui parteneriat. Și-n relația de cuplu apari tensiuni, dar reușești prin comunicare să aplanați un conflict.

 

Capricorn

 

Planul sentimental, aventurile romantice, activitățile de relaxare, pregătirea pentru o vacanță, dar și relațiile cu copiii, dacă ești părinte, intră în atenția ta astăzi. Posibil să apară surprize sau răsturnări de situație, care să te determine să faci o schimbare de transport, dacă pleci în vacanță, sau trebuie să iei o decizie în planul amoros, pe baza unor evenimente apărute neașteptat.

 

Vărsător

 

Evenimente neprevăzute pot avea loc astăzi în familie sau în rezolvarea unor chestiuni care țin de acte. Chiar dacă de prim moment intri în panică că nu poți rezolva, lucrurile se aranjează mai bine decât ai fi crezut, pentru că găsești soluția până la finalul zilei.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează casa comunicării și informațiilor și s-ar putea să ai parte de niște vești surpriză sau neașteptate din partea unor rude cu care ai avut neînțelegeri în ultima perioadă. Ești surprinsă că aceștia colaborează cu tine într-o chestiune apărută în familie. Mai mult de atât, îți oferă și suport financiar.

 

related posts

Modifică setările cookies