Horoscop zilnic 21 iunie 2022. Peștii au o perioadă de relaxare și petrec mai mult timp cu cei dragi, ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 21 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, tranzitează sectorul asociat familiei, căminului, patrimoniului și relațiile de familie. Preocupările tale, din următoarea lună, vor fi rezolvarea unor situații în familie sau legate de regimul unei locuințe/patrimoniu. Vei avea energia necesară să rezolvi o serie de chestiuni legate de casă și gospodărie.

 

Taur

 

Soarele îți tranzitează, începând de astăzi, sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, acumularea de cunoștințe, susținerea de examene/interviuri sau proiecte. Abilitățile tale de comunicare și negocierile vor fi evidențiate, în următoarea lună, și se vor intensifica deplasările, pentru a rezolva diverse chestiuni birocratice.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, ajunge în sectorul financiar și timp de o lună de zile, preocupările tale principale vor avea legătură cu banii. Apar oportunități de suplimentare a veniturilor, prin colaborări extraprofesionale, dar și de la serviciu, pentru că ți se poate propune să preiei un proiect, pentru care vei fi plătită suplimentar.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Soarele îți traversează sectorul asociat personalității. Timp de o lună vei avea susținerea astrului zilei și poți profita de acest aspect astral pentru demararea unor noi proiecte.

Te poți pune în valoare și-ți poți seta obiective, pentru că sunt șanse să înregistrezi succese.

 

Leu


Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, va tranzita sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului și introspecției. Timp de o lună de zile, trecutul te poate răscoli. Și starea de sănătate va fi nevoie să o verifici, pentru că se pot reactiva afecțiuni mai vechi. Totodată, îți poți face ordine în gânduri, viață, pentru a elimina ce te ține în loc să mergi mai departe.

 

Fecioară


Începând de astăzi, Soarele, energia, îți traversează sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale pe care le frecventezi și proiectele pe termen lung. În următoarea lună, vei socializa mai mult, îți vei lărgi cercul de prieteni, te vei întâlni cu prietenii, cu care nu ai mai vorbit de mult și ai șansa să demarezi noi proiecte cu aceștia.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, îți traversează sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Preocupările tale, din următoarea lună, vor fi imaginea, statutul profesional și activitatea socio-profesională. Dacă nu te mai mulțumește actualul loc de muncă, ai putea să încerci să schimbi direcția profesională.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, îți traversează sectorul asociat studiilor, călătoriilor, relația cu persoane sau instituții din străinătate, dar și principiile, idealurile și convingerile personale. Așadar, urmează o lună, în care vei fi interesată să studiezi, să afli cât mai multe despre domeniile care te pasionează, să pleci în călătorii, să-ți vizitezi rudele și să reiei legătura cu prieteni care locuiesc în străinătate.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, îți traversează sectorul asociat intereselor financiare, taxelor, impozitelor, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, dar și sfera intimă. Urmează o perioadă în care vei dori să-ți faci ordine în situația financiară, să recuperezi niște sume de bani și să renunți la proiectele care nu-ți mai aduc beneficii financiare. Totodată, în sfera intimă revin în actualitate unele chestiuni, pe care este nevoie să le discuți cu partenerul.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, își face intrarea în zodia Rac, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, în următoarea lună, vei lucra la consolidarea relației în sfera personală, iar în sfera profesională vei dori să închei contracte profitabile.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele, energia, își face intrarea în zodia Rac, respectiv în casa asociată sănătății și locului de muncă. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care ești invitată să ai mai multă grijă de sănătate, să adopți un regim de viață sănătos. La locul de muncă, vei observa că îndeplinești cu mai multă ușurință sarcinile.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Soarele începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, vacanțelor, distracției și creativității. Este o perioadă bună pentru relaxare și pentru a petrece timpul cu cei dragi. Totodată, este posibil să-ți valorifici o pasiune, de pe urma căreia să obții și beneficii financiare.

related posts

Modifică setările cookies