Horoscop zilnic 21 mai 2018. Capricornii întâlnesc o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 21 mai 2018.


BERBEC

Pare destul de greu să te desprinzi de familie, dar ești într-o perioadă a vieții când chiar ai nevoie de o pauză doar pentru tine. Fie că vrei să lenevești, să te uiți la un film sau să ieși la o plimbare, recomandarea noastră este să o faci cât de repede.
 

TAUR

Ți se cere să fii mai atent la locul de muncă și asta te cam pune pe gânduri, mai ales că știi că mereu ești atent și îți faci treaba. Încearcă să nu aprofundezi prea tare și să vezi lucrurile cu gânduri pozitive. 
 

GEMENI

Se conturează câteva deplasări în interes de serviciu și în același timp panica că îți lipsesc anumite produse de care ai nevoie. Tratează lucrurile cu calm. Fă-ți o listă de ce ai nevoie exact și încearcă să o onorezi. Timp este!
 

RAC

Învață să accepți că există persoane care îți vor și binele. Ai o perioadă de neîncredere personală care nu te lasă să îți faci treburile așa cum îți dorești. Acceptă sfaturile celor din jur și găsește-ți singur soluțiile.

 

LEU

Începi săptămâna alături de cei dragi și asta te încântă maxim. Eventual se întrevăd și câteva planuri pentru finalul de săptămână. Pot fi activități recreative sau chiar o scurtă călătorie. 

 

FECIOARĂ

Încăpățânarea ta vine la pachet cu nervii celor din jur. Încearcă să te relaxezi. Urmează o săptămână grea pe plan profesional și nici în familie lucrurile nu sta foarte bine. Nu ar fi rău să faci câteva economii pentru zilele care urmează. 
 

BALANȚĂ

E o perioadă frumoasă în câminul tău și astăzi constați că lucrurile merg chiar bine. Vii după o vacanță care te-a relaxat atât pe tine cât și pe partenerul tău. Asta nu ar trebuie decât să îți dea de gândit la următorul concediu.

 

SCORPION

Tânjești după activități culturale, recreative, de poveste. Pe de altă parte pot apărea situații în care îți dai seama că nu ai banii necesari pentru astfel de planuri. Sănătatea îți ridică câteva semne de întrebare. Nu ar strica o vizită la medic.


SĂGETĂTOR

Relația cu partenerul pare să fi ajuns într-un moment critic. Scoate-ți partenerul la o plimbare, o relaxare în parc, mâncați ceva sau delectați-va la un film. Aveți nevoie și de genul ăsta de activități.

 

CAPRICORN

O persoană specială își face apariția în viața voastră. Poate fi vorba de un eveniment important la care luați parte și unde sunt șanse foarte mari să întâlniți acea persoană la care vă gândiți de mult timp. Tratați lucrurile cu calm și rabdare. 

 

VĂRSĂTOR

Dorința de a munci și de a arăta că poți să faci lucrurile bine este la cote înalte. Începi săptămâna în forță de parcă nimic nu te poate opri. Totusi, să iei în calcul că niște migrene urâte nu te lasă să faci lucrurile așa cum îți dorești. 

PEȘTI

Te gândești prea mult la ce zic alții despre tine. Poate că a venit momentul să acționezi după bunul plan și să renunți la a te mai uita în gura lumii. Urmează să primești o sumă frumoasă de bani și nu ar fi rău să îți planifici un concediu de ei.
 related posts