Horoscop zilnic 21 mai 2020. Săgetătorii au probleme de ordin medical, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 21 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ar fi indicat ca astăzi să stai departe de cheltuieli, nu de alta, dar pot să apară tot felul de surprize la care să nu te aștepți. Ține-ți sub control obiceiurile de a face cumpărături prea multe și fii pregătită pentru unele cheltuieli neplanificate!

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce multă spontaneitate, originalitate și optimism, pentru că vei rezolva niște chestiuni pe care le tot amâni. De regulă nu prea ieși din tipare, însă deschiderea de care dai dovadă astăzi, te încurajează să privești viața și din alt unghi.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi nu te ajută mai deloc, în sensul că nu reușești să-ți scoți din minte anumite frici sau frământări interioare. Posibil să fie declanșate de evenimente din trecut și ar fi bine să lași în urmă ce a fost și să privești cu încredere spre viitor.

Rac

Contextul astral de astăzi îți activează casa proiectelor și a planurilor de viitor, unde vor avea loc cele mai multe schimbări și va fi domeniul cu cele mai multe surprize și răsturnări de situație. Vor exista situații în care va trebui să-ți regândești strategia sau traiectoria unora dintre proiecte.

Leu

Astăzi ai parte de o surpriză în planul profesional și al proiectelor pe care le ai în derulare. În fiecare zi se schimbă ceva, apar alte strategii, scenarii și-ți dă impresia că totul este haos și că ești lipsită de siguranță. Nu te impacienta, pentru că lucrurile se vor așeza, însă durează ceva timp!

Fecioară

Pentru că nu ai reușit să soluționezi online, astăzi este o zi în care este posibil să fii nevoită să faci niște deplasări, pentru a rezolva chestiuni financiare, juridice sau administrative la diverse instituții. Organizează-ți programul în așa fel încât jumătate de zi să te ocupi și de sarcinile de serviciu.

Balanță

Astăzi pot să apară surprize în regimul banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau cu alți terți. Tot ce poți face, să eviți niște neplăceri, este să te consulți cu partenerul, fără să recurgeți la conflicte și să conveniți împreună destinația unei sume de bani sau să găsiți soluții, care să vă mulțumească pe amandoi.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți pregătește o surpriză în planul relațional. Ceva din comportamentul partenerului ar putea să te facă să reacționezi nu tocmai bine și să vă reproșați nemulțumirile acumulate. Poate un dialog calm ar putea să liniștească lucrurile și să-ți dai seama că ai interpretat greșit unele cuvinte.

Săgetător

Ai parte de o zi agitată în planul profesional, pentru că este posibil să apară lucruri neprevăzute, care necesită rezolvare imediată sau deplasări neașteptate. Pot să apară și sarcini noi sau oportunități de a încheia contracte. Totodată, ai grijă și cu sănătatea pentru că te poți confrunta cu probleme de ordin medical!

Capricorn

Apar surprize, astăzi, în planul sentimental și ai impresia că nu o să poți să le gestionezi bine. Dacă ești la începutul unei relații, atunci este posibil să iei piept cu primul test în cuplu. Dacă deja ești într-un mariaj sau o relație mai veche, vei știi cum să treci peste aceste provocări.

Vărsător

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează sectorul locuinței, anunță surprize în gospodărie sau în familie. Posibil să fie nevoie să repari ceva prin casă și să cheltui o sumă de bani neașteptat, iar în relația cu membrii familiei este posibil să existe riscul să ajungeți la dispute.

Pești

Configurația astrală de astăzi scoate în evidență felul cum comunici, negociezi și cum îți prezinți ideile sau părerile la locul de muncă sau în cercul de apropiați. Dacă ai de semnat contracte, poate ar fi mai bine să le amâni, pentru că există riscul să nu se încheie în favoarea ta, mai ales dacă nu verifici termenii cum trebuie și acționezi din implus.

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:

 

 

related posts

Modifică setările cookies