Horoscop zilnic 21 mai 2021. Scorpionii întâlnesc un bărbat care le provoacă trăiri intense, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 21 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce niște clarificări legate de activitatea de la locul de muncă, relațiile cu colegii sau cu șefii. Posibil planurile tale să se schimbe, dar vei vedea că pe termen lung este spre binele tău. În planul personal, ai unele disensiuni cu partenerul de cuplu, dar ziua se încheie cu o declarație de dragoste.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul creativității, afirmării și vocației și ai ocazia să te pui în valoare. Totodată, ai idei de suplimentare a veniturilor, care vin prin intermediul dialogului cu cineva apropiat. În planul sentimental, îți dai seama în ce direcție trebuie să mergi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie, relația cu părinții, care pare să fie tensionată, dar și pentru chestiunile gospodărești. Posibil, în partea a doua a zilei, să ai un dialog cu cineva mai în vârstă din familie, care să-ți dea niște sfaturi utile, în urma cărora vei lua decizii de a-ți îmbunătăți viața.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe deplasări pentru a rezolva diverse chestiuni administrative ale casei sau treburi restante. Posibil să conștientizezi niște lucruri legate de trecut, de acțiunile tale, să ai niște revelații, să realizezi ce este important pentru tine.

 

Leu

 

Sectorul financiar este preocuparea ta principală și ajutorul pe care îl poți obține de la prieteni. Posibil, astăzi, să realizezi cine ți-e prieten cu adevărat. Legat de sfera sentimentală, poți cunoaște persoane noi cu care să legi o relație strânsă din prima clipă.

 

Fecioară

 

Tranzitul Lunii prin sectorul personalității, dar și planetele care îți tranversează sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale și imaginii, îți dau ocazia să te afirmi din punct de vedere profesional. Primești aprecieri de la șefi sau acesția îți cer sfatul într-o chestiune importantă. Vii cu idei și soluții în activitățile pe care le desfășori.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi dificilă la locul de muncă și realizezi că trebuie să faci neapărat o schimbare, pentru a putea să fii împlinită profesional. Este necesar să înveți lucruri noi pentru a face o schimbare și astfel, începi să cauți cursuri de formare profesională sau iei legătura cu persoane care ar putea să te ajute în acest sens.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o conștientizare privind relația în care te afli în sfera personală, dar și în relțațiile profesionale. Înțelegi că schimbările care au avut loc sunt de bun augur pe termen lung, deși acum nu vezi astfel lucrurile. Dacă ești singură, poți întâlni, astăzi, printr-un prieten, persoane care să-ți trezească trăiri intense.

 

Săgetător

 

Astăzi, îți poți întâlni jumătatea prin intermediul serviciului sau la un eveniment la care participi. În sfera profesională, ai parte de dialoguri importante, care îți aduc idei și soluții privind îmbunătățirea activității profesionale.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul studiilor, învățării, cursurilor de perfecționare și schimburile de experiență profesională. Dacă ești singură și ai decis să-ți redirecționezi toată energia spre carieră, astrele au alte gânduri cu tine, pentru că îți pot scoate în cale persoane cu care să ai preocupări comune și care, în scurt timp, să-ți devină apropiate. 

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de trăiri intense în sfera sentimentală. Este o perioadă favorabilă iubirii, aventurii, romantismului și cuceririlor. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, poți avea dialoguri deschise privind reaprinderea pasiunii sau poate totul se desfășoară de la sine și nu mai este nevoie de niciun dialog. Dacă ești singură, îți poți întâlni jumătatea.

 

Pești

 

Tranzitul Lunii prin casa relațiilor, îți poate aduce, astăzi, preocupări pentru îmbunătățirea relației de cuplu, pentru proiectele de viitor împreună cu partenerul, privind viața de familie sau apariția unui copil. Totodată, poți avea niște revelații legate de trecut, despre relația cu părinții și despre cum poți evita niște greșeli pe care aceștia le-au făcut și care te-au marcat în copilărie.

 

Kylie Jenner detronată de o româncă pe Instagram!

related posts

Modifică setările cookies