Horoscop zilnic 21 martie 2019. Scorpionii au surprize în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezerva astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 21 martie 2019.


Berbec

Ai parte de o serie de activități importante, așa că trebuie să înveți să-ți controlezi starea de dispoziție. După-amiază, atmosfera va fi mai calmă. Este timpul să discuți despre ceea ce se petrece în cercul tău de prieteni sau în sânul familiei. 

Taur

Te bucuri de o zi relaxată. Nici în viața profesională, nici în viața personală nu vei avea parte de tensiuni sau presiune. Dacă dorești, poți profita de aceste vibrații pozitive vizitând un prieten, mergând la un salon de frumusețe sau la un tratament la spa. 

Gemeni

Vei fi foarte ocupată, așa că nu te grăbi când este vorba să iei decizii importante. Nu este recomandat să cheltui astăzi peste măsură ori să afișezi un comportament frivol. Sloganul tău de astăzi ar trebui să fie: ”gândește înainte să acționezi”.

Rac

Te confrunți cu sentimente mixte, așa că poate este bine să faci un pas înapoi și să te evaluezi puțin. Nu-i presa pe alții să-ți răspundă la întrebări. Lasă-i să tragă concluziile fără intervenția ta.

Leu

Nu este momentul să te grăbești să implementezi idei îndrăznețe. Ai grijă de ceea ce ai obținut deja, pe plan profesional, și-ți vei asigura sprijinul și respectul colegilor. Dacă ești singură, ar trebui să-i dai o șansă admiratorului tău din umbră. 

Fecioară

Astăzi, s-ar putea să fie nevoie să găsești un compromis între ceea ce îți dorești și ceea ce poți să obții.  Nu este un motiv de tristețe. Poți să-ți permiți un moment de slăbiciuune sub forma unei gustări favorite sau a unei achiziții mai costisitoare. 

Balanță

Nu este o zi foarte productivă, ai o atitudine prea relaxată pentru mijlocul săptămânii, ceea ce te va împiedica să obții victorii grandioase la muncă sau acasă. Spre seară, ai parte de o cină romantică sau o întâlnire relaxantă alături de prieteni.

Scorpion

Astăzi, comunicarea nu este cea mai bună abilitate a ta. Nu uita că persoanele mai puțin familiare pot fi niște figuri cu autoritate sau influență. Spre seară, ai parte de câteva experiențe drăguțe în sectorul dragoste. 

Săgetător

Ziua de astăzi te va surprinde cu evenimente pline de adrenalină. Nu încerca să analizeze prea mult ceea ce se întâmplă, lasă-te purtată de val. Te poți încrede în intuiția ta, dar nu când este vorba de shopping. 

Capricorn

Astăzi, simți nevoia să faci ceva pentru a-ți hrăni orgoliul. Trebuie să ai parte de orice fel de victorie, fie ea în viața profesională, fie în viața personală. Poate ar fi cazul să fii un pic mai modestă.

Vărsător

O zi aglomerată, întreruptă de telefoane, vizite din partea unor persoane nefamiliare, conversații cu oamenii de la muncă sau mesaje din partea rudelor. Spre seară, poți să te răsfeți cu un masaj sau un film bun la cinematograf.

Pești

Nu ai un țel anume astăzi, dar lenea poate aduce rezultate neașteptat de bune. Ai grijă de starea sănătății, răsfață-te cu un somn lung, încearcă o mâncare nouă. Pentru inspirație, poți să faci o scurtă excursie într-un loc frumos.

 

related posts

Modifică setările cookies