Horoscop zilnic 21 martie 2019. Săgetătorii au surprize în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 21 martie 2019.

Tag-uri:

BERBEC 

 

Ești încrezătoare și ai mult curaj astăzi. Ar trebui să fii precaută, ai tendința să acționezi iresponsabil sau să grăbești prea mult lucrurile. O să realizezi că trebuie să găsești o cale să echilibrezi ambițiile de la serviciu cu relația sentimentală. 

 

 

 

TAUR 

 

Acum că știi cum trebuie să procedezi în privința unei probleme de cuplu, trebuie să pui în aplicare planurile tale. Ești învăluită de romantism și ar fi bine să împărtășești asta cu partenerul de cuplu.

 

 

 

GEMENI 

 

Astăzi vrei să te faci auzită și ești în stare să faci tot ceea ce e necesar pentru asta. Te simți tot mai încrezătoare și mai stăpână pe sentimentele tale. Cineva drag de-abia așteaptă să-i faci o mărturisire. 

 

 

 

RAC 

 

Rezolvi o problema importantă la serviciu, care ți-a dat bătăi de cap în ultima vreme. Nu te lasă cuprinsă de griji, este multă tensiune în jurul tău și asta îți afectează starea de spirit. În viață de cuplu, ai nevoie de un refresh, simți că ți-ai cam pierdut pasiunea...

 

 

 

LEU 

 

Ești gata să începi o nouă aventură romantică. O să înveți o lecție importantă despre tine. Eșțt pregătită pentru o schimbare radicală. Ai așteptat atât de mult acest moment, încât ar fi păcat să te grăbeșți.

 

 

 

FECIOARA

 

Nativele din Fecioara simt astăzi nevoia  de contemplare iar viață îți oferă nenumărate circumstanțe în acest sens. În dragoste, trebuie să-ți asumi niște riscuri și te vei folosi de propria experiență pentru a lua cea mai bună decizie. 

 

 

 

BALANȚĂ

 

Ai o șansă extraordinară de a-ți exprimă sentimentele adevărate și ai face bine să te foloseșțt de ea. Cineva special din viață ta așteaptă de multă vreme acest lucru. Nu grăbi lucrurile, ia totul firesc. Urmează o perioadă  minunată. 

 

 

 

SCORPION

 

Un nou început- asta ai tot așteptat și acum, că primvara este aici, simți că vrei să faci lucruri doar pentru tine și pentru suflețelul tău. Canalizează-ți energia spre lucrurile care te fac cu adevărat fericită. Vor beneficia de asta și cei din jurul tău! 

 

 

 

SĂGETĂTOR

 

Eșți super spontană și în formă maximă astăzi. Inima ta a tânjit după dragoste și iată că a sosit vremea să te bucuri din plin de ea. Eșți gata să-ți întinzi aripile și să zbori spre tărâmul pasiunii. Trebuie să cântărești dacă asta este cu adevărat ceea ce vrei. 

 

 

 

CAPRICORN

 

Ești irascibila astăzi și se pare că nimic nu-ți intră în gratii. Sunt destule lucruri care îți cer atenție maximă, și acasă, și la serviciu. Fă-ți ordine în priorități! 

 

 

 

VĂRSĂTOR 

 

Cineva din anturaj ți-a strânit curiozitatea. Te simți inspirată și cauți prin multe mijloace să afli tot ce poți despre această persoană specială. Iniante să faci vreun pas, gândește-te bine! Nu este cazul să-ți complici viață în acest moment! 

 

 

 

PEȘTI 

 

În sfârșit, poți să-ți iei adio de la toată tensiunea pe care ai simțit-o în relația de cuplu în ultima vreme. Faci față tuturor provocărilor din viață profesională și te simți norocoasă și inspirată. Eșți acolo unde îți dorești!  

related posts

Modifică setările cookies