Horoscop zilnic 21 martie 2020. Scorpionii au un eveniment neașteptat în familie, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 21 martie 2020.


Berbec

Primești tot felul de vești astăzi sau iei legătura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult. Posibil să sari în ajutorul unui vecin sau rude care au nevoie de o sumă de bani. Deși nu te aștepți, în planul financiar ai parte de intrarea unor sume de bani din mai multe părți, bani pe care decizi să îi economisești.

Taur

Iei astăzi legătura cu un coleg și pregătiți un proiect nou, care ar putea să vă aducă aprecierea șefilor. În sfera sentimentală, după o lungă perioadă, te cauta cineva drag și ești tentată să reiei legătura. Gândește-te de două ori înainte să mergi înainte în aceasta relație!

Gemeni

Le propui șefilor o idee de proiect online pe care aceștia o salută. Ar putea să te mute într-un department nou înființat și să dezvolți acest proiect în viitor. În a doua parte a zilei ești foarte activă pe rețelele de socializare.

Rac

Citești mult astăzi, te informezi și ești la curent cu toate știrile momentului. Poate și pentru că lucrezi în acest domeniu și ești interesată să ții pe toată lumea la curent cu noutățile. Posibil după-amiază să faci niște cumpărături online.

Leu

Socotești astăzi împreună cu partenerul banii din conturile de economii și faceți un plan pe termen lung. Aveți de gând să reduceți toate cheltuielile care nu sunt necesare și să mai economisiți. În a doua parte a zilei iei legătura cu rudele aflate în străinătate.

Fecioară

Te sfătuiești cu partenerul în ce direcție să o iei în carieră sau ce activitate ți-ar aduce un mai mare profit. Pot să apară tot felul de surprize și evenimente neprevăzute și să fii nevoită să faci față provocărilor. Intuiția te va scoate din toate problemele.

Balanță

Deși contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de chestiunile gospodărești, ai parte de o surpriză în planul profesional. Vei fi nevoită să faci ceva pentru serviciu care nu suportă amânare. În partea a doua a zilei nu te mai focalizezi pe ce ai de făcut în casă, ci pe stările pe care le trăiești și cauți răspunsuri la multe întrebări pe care le ai. Citești, te informezi, studiezi și încerci să-ți faci un plan pe termen scurt.

Scorpion

Se anunță o zi favorabilă pe care să o petreci cu partenerul de cuplu, însă un eveniment neașteptat în familie vă dă planurile peste cap. În partea a doua a zilei, ai dispoziție de activități creative sau artistice. Pictatul sau muzica, cântatul la un instrument sau vizionarea unui concert la televizor sau pe internet, ar putea să-ți redea bunadispoziție.

Săgetător

Astăzi ești preocupată de chestiunile gospodărești. Beneficiezi și de ajutorul partenerului și este posibil să vă mai ciondăniți din diverse motive, însă nimic grav. Dacă ești în toiul unei renovări, astăzi ești nevoită să mai faci niște cumpărături de materiale.

Capricorn

Ești într-o formă intelectuală bună și ai ocazia să finalizezi un proiect început cu câteva luni în urmă. Conjunctura astrală a zilei îți aduce o stare mai puțin bună în planul sentimental, unde ai tot acumulat o serie de nemulțumiri, pe care nu îndrăznești să le comunici partenerului.  

Vărsător

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să reflectezi la viața ta de până acum și ești invitată de către Univers să observi și să te bucuri de lucrurile mărunte. Vei înțelege că simplitatea este binecuvântare și orice lucru mic te poate face fericită.

Pești

Deși contextul zilei de astăzi anunță activități de relaxare și creativitate împreună cu copiii, o neînțelegere cu partenerul ar putea să-ți creeze o stare psihică mai puțin bună și să nu te poți bucura de prezența celor dragi lângă tine.

related posts