Horoscop zilnic 21 martie 2021. Taurii încep o relație amoroasă departe de ochii lumii, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 21 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin semnul nașterii tale și-ți sporește farmecul, dispoziția de flirt, aventură, vrei să iubești și să fii iubită. Urmează o perioadă, în care vei avea toată atenția partenerului, iar dacă ești singură nu vor înceta să apară pretendenții.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul tău, dar și planeta iubirii, își face intrarea în zodia Berbec în sectorul asociat secretelor și lucrurilor ascunse, a subconștientului, izolării, meditației și introspecției. Posibil să iubești în secret pe cineva, să reîntâlnești o persoană din trecutul tău, cu care să începi o relație departe de ochii lumii sau să-ți analizezi sentimentele și relația în care te afli acum.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Berbec, în casa prietenilor, vieții sociale și a planurilor de viitor. Vei avea ajutorul prietenilor sau cunoștințelor, care te pot recomanda într-un proiect. În planul sentimental, dacă ești singură, ai toate șansele să cunoști pe cineva prin intermediul unui prieten/ă, care vă face cunoștință.

 

Rac

 

De astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Prin urmare, vei putea înregistra succese, vin spre tine tot felul de oportunități, ai recunoaștere din partea șefilor. În planul amoros, este posibil să te îndrăgostești de cineva cu funcție de conducere, un șef sau o persoană care locuiește în străinătate.

 

Leu

 

Începând de astăzi, ai parte de oportunități de a călători în interes profesional sau personal, pentru că Venus, micul benefic, ajunge în Berbec, în casa astrologică asociată acestor domenii. Posibil să înregistrezi succese la examene, proiecte, susținere de lucrări și să se îmbunătățească relația cu rudele partenerului sau cu rude care locuiesc în afara țării.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, într-o casă financiară, a transformărilor profunde și a sectorului intim. În următoarea perioadă, te va preocupa accesarea unui credit, achitarea unei datorii, dar si recucerirea partenerului, prin reaprinderea pasiunii în sfera intimă.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, planeta ta guvernatoare, își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul asociat relației de cuplu, mariajului și parteneriatelor. Prin urmare, dacă au existat neînțelegeri, acestea se transformă în armonie și întelegere cu partenerul, iar următoarea perioadă te vei simți iubită și răsfățată de către partener.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul asociat muncii și sănătății. Vei vedea o îmbunătățire a condițiilor de lucru, poți primi oferte de job, iar relația cu colegii devine mai bună. Dacă nu știi ce decizii să iei privind jobul, astrele te sfătuiesc să apelezi la intuiție.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în sectorul care indică iubirea, aventura, activitățile de relaxare, distracția și copiii. Așadar, urmează o perioadă bună pentru a pleca câteva zile într-o vacanță sau pentru a-ți rezerva mai mult timp persoanei iubite sau copiilor. Dacă ești singură, nu vei rata nicio oportunitate de a te distra și a face cuceriri.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, în sectorul care indică viața de familie și spațiul de locuit. Astfel, se îmbunătățesc relațiile de familie, ai gânduri de renovare sau redecorare a locuinței și vei dori să-ți petreci timpul mai mult acasă, cu partenerul, departe de toată agitația cotidiană.

 

Vărsător

 

Venus, micul benefic, ajunge, astăzi, în zodia Berbec, în sectorul care indică comunicarea, gândirea, informațiile, acumularea de cunoștințe, deplasările și relația cu rudele. Astfel, vei fi activă în planul social, iar iubirea o vei putea găsi dacă pleci într-o scurtă deplasare, la cumpărături, la o instituție publică sau în drum spre o prietenă.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Berbec, în sectorul asociat banilor obținuți de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Așadar, Venus va aduce oportunități financiare și sanșe de suplimentare a veniturilor. 

 

Cum arată Jennifer Lopez așa bine la 51 de ani?  - Trending Review cu Daragiu - episodul 59

related posts

Modifică setările cookies