Horoscop zilnic 21 martie 2022. Leii au parte de niște obstacole în relația de cuplu, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 21 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, s-ar putea să ai parte de unele evenimente neprevăzute în planul financiar, tensiuni sau neînțelegeri din cauza banilor. Posibil să iei niște decizii în funcție de situația financiară. Totodată, s-ar putea să traversezi o zi cu trăiri intense, să-ți dorești să faci niște schimbări, iar evenimentele neașteptate care au loc, să-ți ofere șansa să te desprinzi de anumite obiceiuri dăunătoare. Eventual să te eliberezi de o relație toxică.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente în planul relațiilor. Ceva nu mai merge și s-ar putea să ai curajul să rupi o legătură, o relație, un parteneriat profesional. Simți că ești nemulțumită de viața ta personală și vrei să iei decizii importante, care să te elibereze. Atenție și la serviciu, pentru că este posibil să intri în conflicte cu șefii sau cu persoane cu autoritate!

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să nu te simți în apele tale și cu greu vei face față sarcinilor și rutinei zilnice. S-a întâmplat ceva și ești bulversată în ce privesc principiile după care te ghidai până acum. Ai impresia că ești alt om și nu știi cum să reacționezi la noile convingeri.

 

Rac


Contextul astral de astăzi vine cu vești neașteptate de la familie. S-ar putea să fii nevoită să-ți ajuți cu o sumă de bani un frate, părinții sau o rudă. Planurile tale sunt date peste cap și trebuie să amâni o întâlnire sau o ieșire cu partenerul de cuplu.

 

Leu


S-ar putea, astăzi, să apară niște obstacole în relația cu partenerul de cuplu. Tensiunile apărute în cuplu te obligă la o analiză a relației și a vieții de familie. Este nevoie să conștientizezi problema apărută, care poate avea legătură cu unul dintre părinți, și să accepți că uneori este nevoie să sacrifici interesele proprii. Vei avea parte de lecții de viață și ești invitată să înveți din propriile greșeli.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești surpriză, de la serviciu sau privind activitățile extraprofesionale. Vei face mai multe deplasări și s-ar putea să fie nevoie să preiei sarcinile vreunui coleg de serviciu. În partea a doua a zilei, s-ar putea să fii nevoită să faci rost de o sumă de bani.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară. Evenimente neașteptate pot să apară în planul  financiar, dar și-n sfera sentimentală și-n relațiile cu copiii. Dacă ești implicată într-un proiect de creație, s-ar putea să faci eforturi să respecți un termen limită.


Scorpion

 

Luna îți traversează zodia și s-ar putea ca niște evenimente, care apar neașteptat în familie, să-ți dea peste cap planurile personale, dar și cele profesionale. La serviciu, apar niște schimbări de funcție și primești o ofertă de a trece de pe un post pe altul mai bine plătit.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu unele probleme de comunicare și înțelegere cu colegii sau cu cei  cu care desfășori activități. Nu prea ești pe aceeași lungime de undă și mai mult de atât, ești iritată și unele probleme de sănătate, pe care le experiementezi de ceva vreme, te fac mai conflictuală. Amână întâlnirile până reușești să te reechilibrezi!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele nemulțumiri în legătură cu relația cu un prieten, pe care, posibil, l-ai recomandat într-un proiect și acesta refuză din cauza faptului că nu I se oferă banii pe care îi dorește. În planul sentimental, apar surprize neașteptate de la persoane care-ți fac declarații.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești de la drum, din străinătate, de la rude care te caută să facă un anunț. La serviciu, în relația cu sefii ar putea să apară niște nemulțumiri, să ceri o mărire salarială sau alte beneficii și să fie aprobate într-un final, pentru că aduci argumente pentru volumul de muncă prestat.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine, pe de-o parte, cu intuiție într-un proiect, pe care îl ai în derulare, pe de altă parte, cu tensiuni din cauza unor secrete pe care le afli întâmplător de la niște prieteni. Totodată, este o zi favorabilă dacă ai de susținut o lucrare, o prezentare, un interviu în fața unei comisii, să discuți cu un profesor sau cu o persoană cu experiență mai multă decât tine.

related posts

Modifică setările cookies