Horoscop zilnic 21 noiembrie 2020. Berbecii se aruncă într-o relație pasională, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 21 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Venus este planeta iubirii și a banilor. De astăzi și până pe 15 decembrie va tranzita zodia Scorpion și perioada va fi caracterizată de sentimente profunde, puternice, iubire pasională, obsesie și nevoia de control în relații. Este o perioadă în care suntem atrași de pasiuni secrete, putem lupta pentru bani, control și putere. Se recomandă evitarea acceselor de gelozie, posesivitate și manipulare a sentimentelor celorlalți.

 

Berbec

 

Începând de astăzi, de când Venus, planeta iubirii, începe să-ți traverseze sectorul intim și al transformărilor profunde, vei observa, că până pe 15 decembrie, dragostea și relațiile devin mai pasionale. În ce privesc banii proveniți din credite, banii deținuți în comun cu partenerul sau alți terți, moștenirile sau avantajele materiale, urmează o perioadă în care poți să participi la negocieri sau să închei contracte cu instituții financiare, să faci plăți de taxe și impozite.

 

Taur

 

De astăzi te poți bucura de prezența lui Venus, micul benefic și guvernatorul tău, în sectorul asociat relațiilor și căsătoriei, pentru că până pe 15 decembrie urmează o perioadă, în care crește atracția față de partener, poți să apară împăcări, armonie în cuplu. Cu Venus în zodia Scorpion poți să devii posesivă, să ai accese de gelozie și să strici tot ce ai construit până acum, așa că este recomandat să nu dai curs la astfel de sentimente!

 

Gemeni

 

Cu Venus în zodia Scorpion de astăzi și până pe 15 decembrie, prin sectorul asociat muncii și sănătății, este o perioadă bună pentru sănătate, să găsești un tratament, care să te ajute într-o problemă medicală. La locul de muncă, profită de acest context astral pentru a-ți pune în valoare abilitățile și experiența profesională! Totodată, poți fi tentată să intri într-o relație cu un coleg de serviciu.

 

Rac

 

De astăzi, cu Venus, micul benefic, prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat planului sentimental, al iubirii, aventurii, romantismului, flirtului, plăcerilor și activităților artistice și de creație, până pe 15 decembrie, vei trăi clipe pline de pasiune în cuplu sau îți poți valorifica un talent. Ești invitată să-ți relansezi relația, însă o singură atenționare: nu da curs la accese de posesivitate și gelozie, pentru că vei strica tot!

Leu

 

Cu Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, de astăzi, prin sectorul asociat locuinței, patrimoniului, vieții de familie, părinților, până pe 15 decembrie, urmează o perioadă în care vei  dori să redecorezi locuința, să faci schimbări, să achiziționezi tot felul de lucruri, care ar putea să te facă să te simți bine atunci când ajungi acasă. 

 

Fecioară

 

Cu Venus, micul benefic, prin zodia Scorpion, de astăzi și până pe 15 decembrie, prin sectorul asociat comunicării, învățării, shimbului de idei și opinii, cunoștințelor, relației cu frații, rudele și vecinii, vei avea dialoguri plăcute cu cei cu care interacționezi. Dacă ești singură, îți poți întâlni partenerul printre cei cu care relaționezi zilnic, la un drum scurt pentru a rezolva o chestiune birocratică, în mediul academic sau poate fi un coleg sau un vecin, la care nu te-ai gândit până acum.

 

Balanță

 

Vestea bună pentru tine este vine din domeniul financiar. Așadar, începând de astăzi și până pe 15 decembrie, Venus, guvernatorul tău, traversează zodia Scorpion, sectorul asociat banilor obținuți de la locul de muncă și din activități extraprofesionale. Posibil să vină mai mulți bani, dacă ai știut să te pui în valoare, să obții un contract mai bine plătit sau să închei o colaborare.

 

Scorpion

 

Cu Venus, micul benefic și planeta iubirii, prin zodia ta, de astăzi și până pe 15 decembrie, vei avea parte de farmec, dispoziție de flirt, cuceriri și nu vei duce lipsă de magnetism în relațiile cu sexul opus. Micul benefic va opera în favoarea ta în toate planurile, crescându-ți șansele de reușită în relații, dar și în sfera socio-profesională.

 

Săgetător

 

Cu Venus, micul benefic, prin zodia Scorpion, de astăzi și până pe 15 decembrie, prin sectorul asociat subconștientului și universului interior, trecutului și izolării, este posibil să traversezi o perioadă în care să vrei să-ți aduni gândurile, iar Venus te va ajuta să-ți faci un bilanț, să te recuperezi după o perioadă suprasolicitată. 

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 15 decembrie, Venus, micul benefic și guvernatoarea planului afectiv, va traversa zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat relațiilor de prietenie și proiectelor și planurilor pe termen lung. Posibil să realizezi că pentru unul dintre prieteni simți mai mult decât o prietenie și să vrei mai mult. Totodată, poți să-ți găsești jumătatea prin intermediul grupului de prieteni pe care îl frecventezi.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 15 decembrie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat carierei, ambițiilor profesionale, imaginii și statutului personal, semn că urmează o perioadă favorabilă în carieră. Vei obține succese și vei fi ajutată de persoane cu putere de decizie, care te pot ajuta să avansezi.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 15 decembrie, Venus, micul benefic va traversa zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat studiilor, călătoriilor, străinătății și sistemului de valori personale. Așadar, poți să reiei dialoguri sau o relație cu cineva din străinătate, să cunoști persoane prin intermediul mediului academic sau într-un schimb de experiență profesională, cu care să începi o relație.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

related posts

Modifică setările cookies