Horoscop zilnic 21 noiembrie 2021. Vărsătorii au parte de o dezamăgire în plan amoros, Peștii sunt răniți de cineva din familie


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 21 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă, astăzi, la informațiile care-ți parvin, pentru că nu toate vor fi adevărate! S-ar putea unele vești să te bulverseze, să fii confuză. Este nevoie să analizezi și să fii atentă la mesajele care ți se transmit. În partea a doua a zilei, primești vești de la rude, care locuiesc în alt oraș/țară.

 

Taur

 

Nu a existat zi din această săptămână în care să nu te preocupe situația financiară, pe care ar trebui să o descurci, să faci socoteli și să vezi ce-ți rămâne. Ajutor financiar ar putea să vină de la șefi, de la o instituție bancară, dacă ai accesat un credit sau de la cineva care locuiește în străinătate. Posibil să fii cooptată într-un proiect nou din care să încasezi o sumă însemnată de bani.

 

Gemeni

 

Ești foarte nemulțumită de o situație de la locul de muncă, de niște colegi care nu-și fac treaba  cum trebuie și în final ar putea fi afectată și munca ta. Încerci să faci niște verificări, să te asiguri că totul este în regulă, apoi sesizezi celor care au greșit și dacă ți se răspunde mai agresiv, atunci mergi mai departe la șefi.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de meditație, introspecție, de evitare a suprasolicitării și a agitației cu care ești obișnuită în timpul săptămânii. Posibil să ai o revelație legată de o propunere sau o situație de la serviciu. Chiar dacă anturajul sau echipa cu care trebuie să începi un proiect nou nu-ți place, decizi să alegi partea financiară pentru că nevoile familiei tale au crescut.

 

Leu

 

Cauți, astăzi, să faci rost de o sumă de bani de la prieteni, însă vei avea o surpriză, că nu te ajută cine te așteptai, ci persoane care nu-ți sunt atât de apropiate. Relația de cuplu pare să intre într-o criză și nu știi cum să rezolvi situația să nu se agraveze. Nu mai amâna și comunică deschis acum cât mai poți îndrepta ceva!

 

Fecioară

 

Ceva te nemulțumește, astăzi, la partenerul tău sau dacă ești singură, nemulțumirea este că nu ți se leagă lucrurile în sfera sentimentală. În partea a doua a zilei, primești musafiri, foști colegi de serviciu, care te binedispun.

 

Balanță

 

Astăzi, ai dialoguri cu partenerul de cuplu despre posibilitatea achiziționării unei vacanțe. Vă doriți să petreceți sărbătorile, împreună cu un grup de prieteni, într-un loc unde vreți să ajungeți de ceva vreme. Până atunci, ieșiți în oraș sau în afara orașului la o plimbare de relaxare.

 

Scorpion

 

Astăzi, faci socoteli financiare și încerci să lămurești cu partenerul sau cu cineva din familie o chestiune patrimonială. S-ar putea să fie nevoie să mergi la un notar să pui în ordine niște acte. În planul sentimental, petreci o seară romantică cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să intervină mici dispute între tine și partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni gospodărești sau a unor membri ai familiei care se amestecă în chestiunile voastre personale. Este posibil să se defecteze ceva în casă și să fii nevoită să cauți urgent un meșter.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile de la serviciu care nu-ți dau pace. Se anunță o săptămână aglomerată și încerci să-ți prioritizezi sarcinile. Ți-ai dori să ai o viață socială mai activă, însă te împiedică ambiția ta să obții o funcție în carieră.

 

Vărsător

 

Astăzi, este posibil să ai o dezamăgire în planul sentimental. Nu prea ești în apele tale, ești iritată și ai nevoie de a ieși din această stare. Prietenele îți sar în ajutor și programați o întâlnire sau o sesiune de shopping.

 

Pești

 

Cineva din familie te rănește astăzi și vei sta toată ziua îmbufnată. Ai încercat să ai niște conversații pe teme locative și de reamenajare. Opinia ta a fost diferită de a celorlalți membri, așa că s-a ajuns la replici mai dure.

 
Trending Review cu Daragiu - Hamsterul care investește în cryptomonede
 

related posts

Modifică setările cookies