Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Fecioarele ar putea începe o relație romantică în curând, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 21 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să faci tot posibilul să te sustragi dintr-o discuție, negociere sau să eviți să dai niște răspunsuri partenerului de cuplu. Ai nevoie de timp să iei o decizie. După-amiază se schimbă registrul astral, iar Luna începe să-ți traverseze casa intereselor financiare, a bunurilor și banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alți terți.

 

Taur

 

Începi săptămâna cu preocupări pentru starea de sănătate și chiar dacă nu este nimic grav, îți faci niște programări pentru investigații. Posibil să fie nevoie de mai multă odihnă pentru a te recupera. La serviciu este o perioadă mai încărcată și te-ai suprasolicitat.

 

Gemeni

 

Astăzi este activat planul afectiv, aventurile romantice și flirtul, însă este posibil să faci tot posibilul să eviți să ieși, să faci cuceriri, dacă ești singură. Deși ți-ar plăcea un joc romantic, ceva te reține și preferi să stai în banca ta în loc să-ți complici viața.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să fii afectată de problemele cuiva apropiat, însă încerci pe cât posibil să nu lași să-ți afecteze viața de familie. Recomandarea astrelor este să nu te simți responsabilă de ceea ce li se întâmplă altora, să dai o mână de ajutor și să te implici atât cât poți și-ți permite timpul.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi susține comunicarea și negocierile, deplasărilor în scop administrativ a locuinței. Posibil să dai telefoane, emailuri, să încerci să rezolvi niște chestiuni birocratice, să nu mai faci deplasări, să stai în trafic sau la cozi.

 

Fecioară

 

Începi ziua cu preocupări de natură financiară și continui cu deplasări și o activitate intensă în planul comunicării, cu întâlniri, ședințe și stabilirea unor strategii pe termen lung. Posibil la una dintre întâlniri să cunoști persoane noi, cu care să legi prietenii sau chiar o relație romantică în curând.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să te intereseze să faci niște achiziții pentru casă, să repari ceva, să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani. Cert este că apar cheltuieli neprevăzute, însă acestea nu-ți destabilizează bugetul, mai ales că în ultima perioadă ai reușit sa pui niște sume în conturile de economii.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi în care te preocupă planurile tale personale, în special cele profesionale, pregătirea ta. Dacă ai de susținut proiecte, examene sau teste, interviuri în fața unui angajator sau a unei comisii, vei face impresie bună și vei avea rezultate pe măsură. 

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi niște chestiuni financiare. Chiar dacă vei face eforturi să intri în posesia unor sume de bani din proiecte extraprofesionale la care ai lucrat, vei reuși până la finalul zilei. În planul sentimental, este posibil să începi să flirtezi cu cineva din echipa cu care lucrezi. Poate ar trebui să te gândești de două ori înainte și să ai grijă să nu strici relațiile profesionale.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te întâlnești cu persoane din trecut sau poate partenerul îți ascunde unele lucruri și le afli întâmplător. Chiar dacă te afectează, decizi să aveți o discuție sinceră, în care să afli cum stați cu relația, dacă este nevoie să faceți niște schimbări, pentru a fi mulțumit fiecare.

 

Vărsător


Posibil, astăzi să intri în niște conflicte cu colegii, legate de schimburi de idei, principii și convingeri. Pe de altă parte, poți primi vești din străinătate sau de la o instituție de la care aștepți un răspuns. În partea a doua a zilei, te organizezi cu prietenii pentru a pleca în vacanța de iarnă.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să apară discuții tensionate cu partenerul, legate de un context financiar și de faptul că tu îți dorești să avansezi în carieră pentru a câștiga mai mulți bani, dar cu prețul petrecerii timpului la serviciu în detrimentul familiei. Zilele viitoare s-ar putea să realizezi că partenerul are dreptate.

related posts

Modifică setările cookies