Horoscop zilnic 21 noiembrie 2023. Berbecii sunt tentați de o aventură amoroasă și chiar pot începe o relație ascunsă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 21 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi afli niște lucruri ascunse și te poți aștepta la provocări la serviciu. S-ar putea ai aibă loc schimbări majore în perioada următoare. În planul sentimental, ești tentată să ai o aventură. Poate chiar să începi o relație ascunsă.

 

Taur

 

Dacă ești implicată într-un proiect cu un prieten sau mai mulți, astăzi ar trebui să nu lași pe alții să ia decizii în locul tău. Pe de altă parte, încerci să-ți recuperezi niște bani și ești nemulțumită de o negociere sau de discuții/negocieri privind administrarea unor bani comuni deținuți cu partenerul.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să apară niște situații tensionate la serviciu și să nu reacționezi prea bine atunci când afli de niște schimbări. Recomandarea este să fii diplomată, să-ți vezi interesul, să nu dai curs unor conflicte cu superiorii.

 

Rac

 

Deși nu pare să fii pe aceeași lungime de undă cu unii dintre colegii tăi, astăzi vei fi surprinsă să afli că este cineva care-ți susține activitatea și aveți aceleași idealuri și principii. În partea a doua a zilei, ți se propune o altă funcție sau un job nou.

 

Leu

 

Posibil astăzi să apară provocări în planul financiar și discuții cu partenerul de cuplu în contradictoriu, legate de o plecare în preajma sărbătorilor. Până la urmă veți găsi o soluție să fiți mulțumiți amândoi.

 

Fecioară

 

Astăzi este despre partener și relație și s-ar putea să faci niște compromisuri pentru a-ți salva relația. Dacă ești singură, relația cu cineva ar putea deveni mai apropiată, chiar dacă cineva din familie se opune și vrea să te influențeze în decizii.

 

Balanță

 

Chiar dacă mai ai de comentat la serviciu, pentru că nu ești mulțumită de cum își fac treaba unii dintre colegii tăi, astăzi ai o stare bună și reușești să găsești soluții bune la niște provocări, care apar în partea a doua a zilei.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă planul amoros și contextul astral îți pregătește surprize din partea partenerului de cuplu, cu care începi să ai o comunicare mai bună. Multe dintre neînțelegeri dispar datorită și comunicării și a unor conversații din care afli cum gândește acesta și ce frământări are.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să te ocupi de unele chestiuni gospodărești, pe care nu le-ai terminat sau le-ai rezolvat parțial. Recomandarea este să acorzi mai multă atenție familiei. În partea a doua a zilei, afli de niște beneficii financiare sau bonusuri pe care le vei încasa luna viitoare și-ți faci planuri de investiție în casă.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să inițiezi niște dialoguri în planul amoros. Dacă ești singură, cunoști o persoană interesantă la un drum scurt sau prin intermediul serviciului și decizi să păstrați legătura. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ești interesată să te sfătuiești cu partenerul de cuplu cum veți petrece sărbătorile și dacă plecați câteva zile.

  

Vărsător

 

Astăzi te preocupă banii, administrarea acestora și să rezolvi un context financiar, să returnezi o datorie sau să achiți o factură de care ai uitat. În planul profesional, s-ar putea să vină spre tine oferte noi, prin prieteni sau prin intermediul unor foști colegi.

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să simți presiune din partea șefilor sau a celor cu care lucrezi, să primești o lecție. Luna îți traversează zodia și ești mai sensibilă, dar ai intuiție și inspirație într-un context profesional. Așadar, ziua se termină cu un succes.

Modifică setările cookies