Horoscop zilnic 21 octombrie 2019. Leii au o zi plină de romantism, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 21 octombrie 2019.


BERBEC 

Ești obișnuită să deții controlul în tot ceea ce faci, dar astăzi ești epuizată și trebuie să înveți să ai încredere în cei din anturaj. Vei vedea că se vor descurca excelent și fără suportul tău.

TAUR

Ești hipersensibilă astăzi și nu prea reușește nimeni să-ți intre în grații. Preferi să rămâi în confortul căminului tău și să pregătești o prăjitură bună sau să faci shopping online.

GEMENI

Chiar daca este weekend, mintea îți stă tot la locul de muncă pentru că ai vrea să faci o schimbare profesională. Prin urmare, o bună parte din timp ți-o vei petrece pe site-urile de joburi.

RAC

Ești extrem de receptivă la nevoile celor din jur și le sari mereu în ajutor. Totuși, încearcă să prioritizezi și nevoile tale, să nu te lași tot timpul pe ultimul loc. 

LEU 

Ești într-o armonie perfectă cu persoana dragă și petreceți o zi minunată împreună. Sentimentele de iubire te fac să simți că plutești, așa că nimeni și nimic nu îți va strica buna dispoziție.

FECIOARA

Trebuie să te lași purtată de val astăzi și să renunți la ideea de a controla tot ce se întâmplă în jurul tău, așa cum faci în mod obișuit. Te poți aștepta și la mici discuții în contradictoriu cu cei din familie.

BALANTA

Trebuie să ai mai multă grijă de tine. Riști să te îmbolnăvești, așa că încearcă să nu faci excese. În caz contrar, riști să rămâi în concediu medical în perioada următoare. 

SCORPION

Ești extrem de carismatică astăzi și atragi cu ușurință reprezentanții sexului opus. Dacă ești singură, ziua de astăzi poate fi cu noroc pentru tine. Dacă faci deja parte dintr-un cuplu, ai grijă la tentații.

SAGETATOR

Ai o mulțime de responsabilități astăzi, legate de familie, dar nu ai și dispoziția necesară pentru a te ocupa de ele. Tot ce îți dorești este să nu faci nimic în weekend și să te relaxezi. Din păcate, nu se poate să faci asta.

CAPRICORN 

Ești pus pe fapte mari și vrei să duci la bun sfârșit un plan mai vechi. Nu ezita să ceri ajutorul celor apropiați, deși ești obișnuită să lucrezi de una singură. Munca în echipă are și ea satisfacțiile ei.

VARSATOR

Ești obișnuită să îți reprimi anumite sentimente, dar ziua de astăzi îți va demonstra (din nou) că nu procedezi corect dacă faci asta, nici față de tine și nici față de cei din jurul tău. Învață să-ți exprimi sentimentele.

PESTI 

Îți petreci ziua în compania celor dragi și asta te face să te simți bine. Este multă voie bună în jurul tău, așa că ai toate motivele să îți păstrezi un zâmbet larg pe buze. 

Vezi și: Rețeta lasagna clasică

related posts

Modifică setările cookies