Horoscop zilnic 21 octombrie 2020. Capricornii pot cădea pradă tentațiilor erotice, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 21 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Evenimentul astrologic al zilei de astăzi este intrarea Lunii Negre în zodia Taur. Luna Neagră sau Lilith este responsabilă cu acele aspecte ale vieții, unde avem un blocaj, iar primul element pe care îl afectează este încrederea. Totodată, are legătură cu obsesiile, sexualitatea, instinctele, magnetismul, temerile și dependența. În zodia Taur, Luna Neagră aduce provocări legate de bani, averi, siguranță materială și financiară.


Berbec

 

Începând de astăzi, Luna Neagră îți traversează sectorul banilor și al resurselor pe care le obții din muncă. Așadar, următoarele nouă luni trebuie să fii foarte atentă cum administrezi finanțele, pentru că vei adopta o atitudine dusă la extrem și nu vei știi să ții un echilibru, când vine vorba de finanțe.

 

Taur

 

Luna Neagră îți va traversa următoarele nouă luni sectorul personalității și va predispune, în unele momente, la autocritică, la o sexualitate amplificată. Te vei confrunta cu probleme personale, relaționale, poți face obsesii pentru o persoană și poți avea dezamăgiri dese. Recomandarea este să eviți tot ce simți că nu-ți este potrivit și să stai departe de tentații!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi Luna Neagră va activa, pentru următoarele nouă luni, sectorul asociat subconștientului, al universului interior, al izolării și trecutului. Vor exista momente în care vei simți blocaje și vei avea impresia că nimic nu merge în direcția dorită de tine. Abordează constructiv acele momente, când îți aduci aminte de trecut și vrei să stai izolată, pentru că vei avea multă creativitate și inspirație într-un domeniu care te pasionează. Totul depinde de tine și de cum vei reuși să faci lucrurile să meargă în favoarea ta.

 

Rac

 

Luna Neagră ajunge astăzi în zodia Taur, în sectorul asociat proiectelor, planurilor de viitor și relațiilor de prietenie. În următoarele nouă luni, posibil să ai parte de blocaje, încurcături și să iasă la suprafață o serie de secrete legate de cei cu care desfășori activități sau în relațiile de prietenie. 

 

Leu

 

Începând de astăzi Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat carierei și a ambițiilor profesionale. Imaginea și statutul personal ar putea fi lezate dacă nu vei știi cum să gestionezi, la timpul potrivit, evenimentele apărute. Vor exista încurcături sau trădări din partea unor persoane cu funcție, posibil șefi. Atenție și la faptul că ai tendința să-ți folosești sexualitatea pentru afirmarea profesională!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi Luna Neagră începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul conștiinței, al principiilor de viață și al sistemului de valori personale, care poate fi destabilizat prin evenimentele, care vor avea loc în următoarele nouă luni.

 

Balanță

 

Axa posesiunilor va fi dinamizată de astăzi, de când Luna Neagră începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa avantajelor materiale, a banilor proveniți din credite, datorii, banii la comun pe care îi deții cu partenerul de viață sau cu alte persoane, dar și sectorul intim. Timp de nouă luni este posibil să apară o serie de încurcături, blocaje în recuperarea unor bani sau bunuri.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Lunii Negre în zodia Taur, în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor personale sau profesionale. Așadar, în următoarele nouă luni pot să apară complicații, încurcături, blocaje și trădări în relații. Dacă ești singură și în căutarea unei iubiri, poți fi predispusă la erori în alegerea partenerului.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră traversează zodia Taur, respectiv sectorul muncii, al activităților profesionale și al sănătății. Așadar, următoarele nouă luni, se anunță complicații la locul de muncă, în relațiile cu colegii, în ce privesc sarcinile de muncă. Trebuie să fii atentă la cei cu care desfășori activități pentru că vor exista și persoane care-ți vor sabota munca. În ce privește sănătatea, trebuie să ai mai multă grijă, însă nu dusă la extrem, să devii tipicară sau ipohondră.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Luna Neargă traversează zodia Taur, respectiv sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, al copiilor, distracției și activităților de relaxare. În următoarele nouă luni vor fi momente în care apar blocaje în planul afectiv, iar dacă ești singură poți face obsesie pentru o persoană nepotrivită. Atenție la relații, instinctul erotic este puternic, poți neglija sentimentele partenerului sau să cazi pradă tentațiilor!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat vieții de familie. În următoarele nouă luni, o să fie tot mai dese probleme în familie, în relațiile cu membrii aceștia, situații complicate, încurcate. Trebuie să găsești metode de a te apropia de părinți, pentru că vei avea nevoie de căldura familiei, de înțelegere.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Luna Neagră ajunge în zodia Taur, în sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, informațiilor, deplasărilor și relațiilor cu frații, vecinii. Așadar, urmtătoarele nouă luni, pot să apară blocaje și situații complicate în relațiile cu cei dragi sau cu membrii familiei. Informațiile care vin spre tine trebuie să le verifici din mai multe surse pentru că vei fi tentată să intri des în dispute. Atitudinea față de rude poate fi greșită din mai multe puncte de vedere, așa că va trebui să o schimbi și să înveți lecția comunicării deschise, sincere.


TikTok te învață cum sa te protejezi de HIV

related posts

Modifică setările cookies