Horoscop zilnic 21 octombrie 2021. Leii abordează un bărbat cu care flirtează de ceva timp, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 21 octombrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de situația financiară și mai ales de planurile de viitor, privind economiile pe care ai putea să le faci, printr-o mai bună organizare a veniturilor și cheltuielilor. Dialogul cu un prieten ar putea să te ajute să găsești cele mai bune soluții.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și ai puterea să începi o transformare  în toate domeniile  de viață, care necesită o schimbare. Totodată, te preocupă chestiuni legate de resursele comune cu partenerul, un credit, o moștenire, o investiție, dar și banii pe care îi poți încasa dintr-o activitate profesională independentă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la introspecție, analiză și eliberarea suprasolicitării emoționale, care te blochează să mergi mai departe într-o relație. Încearcă să găsești putere, ascultă-ți intuiția și vei găsi calea să treci mai departe. Ai resursele de care ai nevoie să te vindeci de o traumă din trecut.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți activează viața socială, proiectele de viitor și relațiile de prietenie cu colegii de serviciu. Posibil să ai niște întâlniri cu colegii, în afara orelor de program. Totodată, se pot da peste cap unele planuri, mai ales dacă apar evenimente neprevăzute în familie.

 

Leu

 

Astăzi, cariera și imaginea socială sunt preocupările tale principale și este posibil să ai niște dialoguri cu șefii, legate de un eveniment pe care îl organizați cu colegii și care este posibil să se amâne din cauze independente de voi. În planul sentimental, ai curajul să abordezi o persoană cu care flirtezi de ceva vreme.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să fii contrariată de unele evenimente, care au loc la serviciu și care nu rezonează cu principiile și convingerile tale. În altă ordine de idei, este posibil să apară unele circumstanțe pentru a relua un proiect personal, să-ți schimbi direcția profesională, prin începerea unor cursuri de perfecționare sau recalificare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la o organizare financiară a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, cu alte persoane din familie sau asociați din sfera profesională. Ești interesată să scapi de niște datorii, să reduci cheltuielile și să pui în ordine acte privind o moștenire sau patrimoniul. Totodată, poți depune un dosar la notariat sau plătești niște taxe pentru intrarea în posesia unor bunuri.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor, asocierilor și vei încerca să obții niște beneficii financiare sau să recuperezi niște bani dintr-un proiect profesional, pe care l-ai desfășurat săptămânile trecute. Contextul astral nu este favorabil cuceririi unei persoane cu care flirtezi de ceva vreme, pentru că apar unele evenimente neprevăzute, care te deturnează de la planurile tale.

 

Săgetător

 

Ești interesată, astăzi, de reorganizarea planului profesional. Recomandarea este să stai departe de conflicte cu colegii, pentru că apar tensiuni. Ești ispitită să faci acuzații nefondate, pentru că nu verifici înainte! Luna îți traversează și casa sănătății, așa că, s-ar putea să faci niște deplasări pentru investigații medicale pentru tine sau un membru al familiei.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul iubirii, romantismului, dar și casa distracției, relaxării, creativității și activităților asociate pasiunilor tale. S-ar putea să fii în centrul atenției tuturor printr-o prestație. Planul financiar s-ar putea îmbunătăți, dacă vei știi să-ți pui în valoare un talent.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie, chestiunile gospodărești și relațiile cu părinții. Realizezi că ar trebui să acorzi mai multă atenție familiei și să renunți la o parte dintre ieșiri, la întâlnirile cu prietenii.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi ar trebui să favorizeze comunicarea, interacțiunea cu ceilalți, întâlnirile și deplasările, însă, Saturn intervine și blochează aceste domenii, aduce restricții, amânări și lecții de viață pe care va trebui să ți le însușești.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andrei Aradits: ”M-aș căsători cu Adi Nartea”

related posts

Modifică setările cookies